Οι ΗΠΑ λένε ότι η Ταϊλάνδη είναι ένατη στον κόσμο για τις πιο ανοιχτές επιχειρήσεις

Η Βασιλική Πρεσβεία της Ταϊλάνδης στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook ότι η Ταϊλάνδη έχει εξασφαλίσει την ένατη θέση μεταξύ 87 χωρών που αναφέρονται ως οι πιο ανοιχτές για επιχειρηματικές δραστηριότητες το 2023.

Η ετήσια κατάταξη – γνωστή ως «Καλύτερη Χώρα: Ανοιχτή για Επιχειρήσεις το 2023» – διοργανώνεται από το US News and World Report. Η κατάταξη λαμβάνει υπόψη έναν ισοσταθμισμένο μέσο όρο πέντε παραγόντων που περιλαμβάνουν γραφειοκρατία, χαμηλό κόστος παραγωγής, διαφθορά, φιλικό προς τους φόρους περιβάλλον και διαφανείς κυβερνητικούς κανονισμούς.

Κορυφαία στη λίστα ως η πιο ανοιχτή χώρα για επιχειρήσεις είναι η Ελβετία, ακολουθούμενη από το Λουξεμβούργο και τη Φινλανδία. Στο άλλο άκρο του φάσματος, οι λιγότερο ανοιχτές χώρες για επιχειρήσεις είναι η Ρωσία, ακολουθούμενη από το Ιράν και τη Λευκορωσία.

Οι 10 κορυφαίες χώρες για φιλικότητα προς τις επιχειρήσεις το 2023 είναι οι εξής: 1. Ελβετία 2. Λουξεμβούργο 3. Φινλανδία 4. Σουηδία 5. Νορβηγία 6. Δανία 7. Σιγκαπούρη 8. Παναμάς 9. Ταϊλάνδη 10. Νέα Ζηλανδία.

πηγή: δημόσιες σχέσεις κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/