Αποκαλύφθηκαν οι νικητές των βραβείων Top2023 Restaurants 25 στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: InterContinental Phuket Resort

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

TOP25Restaurants.com, ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για την αξιολόγηση των εγκαταστάσεων εστίασης σε όλο τον κόσμο, αποκάλυψε τη λίστα με τα κορυφαία 25 εστιατόρια στο Πουκέτ για το 2023. Αυτή σηματοδοτεί την τρίτη έκδοση της διάσημης κατάταξης, που γιορτάζει τη γαστρονομική αριστεία στο νησί.

Τα βραβεία καθορίζονται από τον δείκτη αξιολόγησης εστιατορίων, ο οποίος συνδυάζει την ανάλυση AI με την επαγγελματική κρίση για να κατατάξει αντικειμενικά τα καλύτερα εστιατόρια του Πουκέτ. Η κορυφαία θέση για εκλεκτό φαγητό πήγε στο "hom restaurant", με επικεφαλής τον σεφ Ricardo Nunes, γνωστό για την κουζίνα του εμπνευσμένη από τη ζύμωση που χρησιμοποιεί τοπικά υλικά.

Το L'Arôme by the Sea, το μοναδικό γαλλικό εκλεκτό εστιατόριο του Πουκέτ, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, προσφέροντας σύγχρονη γαλλική κουζίνα υπό την καθοδήγηση του σεφ Yannick Hollenstein.

Η Jampa, μια ιδέα από φάρμα σε πιρούνι με πιάτα που αλλάζουν καθημερινά, κέρδισε την τρίτη θέση, ακολουθούμενη από το Pru στο Trisara Resort και το Samut, γνωστό για την ταϊλανδέζικη κουζίνα του εμπλουτισμένη με τοπικά θαλασσινά και υλικά.

Τα βραβεία εισήγαγαν εννέα πρόσφατα αναγνωρισμένα εστιατόρια στα κορυφαία 25, συμπεριλαμβανομένου του HEH, του πρώτου αυστραλιανού εστιατορίου εξαιρετικής κουζίνας στο Πουκέτ. Semi di Tsubu, που συνδυάζει ιαπωνική και ιταλική κουζίνα. και Su Va Na, προσφέροντας μια θαλάσσια γευστική εμπειρία.

TOP25Restaurants.com, που ιδρύθηκε από τον Bernard Metzger, είναι γνωστό για το χρυσό πρότυπο του στον γαστρονομικό κόσμο. Τα ετήσια βραβεία χρησιμοποιούν τον «Δείκτη Αξιολόγησης Εστιατορίου», ο οποίος αξιολογεί διάφορες πτυχές των εγκαταστάσεων εστίασης, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας του φαγητού, της ατμόσφαιρας, της σχέσης ποιότητας/τιμής και κοινωνικών δεικτών, όπως η παρουσία στο διαδίκτυο και η δέσμευση των μέσων ενημέρωσης.

Η τελετή των TOP25 Restaurants Phuket Awards 2023 πραγματοποιήθηκε στο InterContinental Resort & Spa Phuket στις 11 Σεπτεμβρίου 2023. Η εκδήλωση παρουσίασε την παρουσίαση τροπαίων σε καθένα από τα κορυφαία 25 εστιατόρια, προσθέτοντας κύρος στην αναγνώριση, με τον Lertchai Wangtrakuldee, Διευθυντή του Το Γραφείο του Πουκέτ της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), απονέμει προσωπικά τα βραβεία.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.