Ο γερανός πέφτει σε ρυμουλκούμενο φορτηγό στο υπό κατασκευή εμπορικό κέντρο στο Chalong του Πουκέτ

Chalong -

Ένας γερανός έπεσε κάτω και χτύπησε ένα ρυμουλκούμενο φορτηγό μέσα σε μια υπό κατασκευή περιοχή ενός εμπορικού κέντρου στο Chalong.

Η αστυνομία Chalong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στη 1:45 μ.μ. την Τετάρτη (13 Σεπτεμβρίουth) σε μια υπό κατασκευή περιοχή στο Chalong. Η αστυνομία και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον γερανό να βρίσκεται στο φορτηγό.

Ο κ. Chai, το επώνυμο που δεν δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός του γερανοφόρου, είπε στην αστυνομία του Chalong ότι έλεγχε τον γερανό όταν το γερανοφόρο έχασε τον έλεγχο πριν πέσει πάνω στο ρυμουλκούμενο φορτηγό. Παραδέχτηκε ότι ήταν απερίσκεπτος.

Η κα Σι, το επίθετο επίσης δεν δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης, η σύζυγος του οδηγού του ρυμουλκούμενου φορτηγού, βρισκόταν στο τρέιλερ στη θέση του συνοδηγού κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα. Ο άγνωστος οδηγός του τρέιλερ βρισκόταν έξω από το φορτηγό τη στιγμή του ατυχήματος. Τόσο ο σύζυγος όσο και η σύζυγος πιστεύουν ότι γλίτωσε από σοβαρούς τραυματισμούς λόγω του θρησκευτικού φυλαχτού που φοράει στο λαιμό της.

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι το νέο εμπορικό κέντρο αναμένεται να ανοίξει ακόμα αυτό το μήνα στις 20 Σεπτεμβρίουth.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν ο κ. Τσάι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για το ατύχημα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.