Ο υπουργός Εσωτερικών της Ταϊλάνδης Anutin εύχεται για την «Αδιαίρετη Ταϊλάνδη» στα γενέθλιά του

Εθνική -

Τα 57α γενέθλιά του γιόρτασε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου, ο νέος υπουργός Εσωτερικών της Ταϊλάνδης Anutin Charnvirakul και ευχήθηκε για εθνική αρμονία.

«Είθε οι ιερές οντότητες να βοηθήσουν να φέρουν ευτυχία και ισχυρή υγεία στον λαό της Ταϊλάνδης. Είθε η Ταϊλάνδη να είναι απαλλαγμένη από συγκρούσεις και το ταϊλανδικό έθνος να προοδεύσει και να ευημερήσει», είπε ο Anutin την Τετάρτη στο Wat Ratchabophit στην Μπανγκόκ κατά τη διάρκεια του περιστασιακού εορτασμού των γενεθλίων του.

Ο υπουργός Εσωτερικών, τώρα 57 ετών, απέδωσε τα σέβη του στο Βασιλικό Άγαλμα της Αυτού Μεγαλειότητας Βασιλιά Chulalongkorn, Rama V, προτού αποτίσει φόρο τιμής στον Somdet Phra Maha Wirawong, τον Γραμματέα του Ανώτατου Πατριάρχη, στον ναό.

Τον συνόδευαν πολλά κυβερνητικά στελέχη και συνεργάτες. Στη συνέχεια, ο Anutin τράβηξε μια ομαδική φωτογραφία και έφυγε από τον ναό για το κυβερνητικό κτίριο για να παραστεί στην πρώτη επίσημη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.