Καταζητούμενος Κινέζος ύποπτος συνελήφθη στο Πουκέτ για δισεκατομμύρια μπατ σε υποτιθέμενη απάτη στην Κίνα

Πουκέτ-

Ένας καταζητούμενος Κινέζος ύποπτος που φέρεται να δημιούργησε πλαστά έγγραφα για να δανειστεί χρήματα που είχαν ως αποτέλεσμα αποζημίωση 5.6 δισεκατομμυρίων μπατ συνελήφθη στο Πουκέτ.

Η Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα ειδοποιήθηκαν από την κινεζική πρεσβεία για έναν καταζητούμενο ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Gao, 55 ετών, Κινέζος υπήκοος, ο οποίος κατηγορείται ότι παρήγαγε πλαστά έγγραφα για να δανειστεί χρήματα που φέρεται να είχαν ως αποτέλεσμα οικονομικά ζημιές περίπου 5.67 δισεκατομμυρίων μπατ. Είχε δραπετεύσει στην Ταϊλάνδη.

Το Γραφείο Μετανάστευσης ανακάλυψε ότι ο ύποπτος είχε εισέλθει στην Ταϊλάνδη μέσω του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ νωρίτερα αυτό το μήνα στις 5 Σεπτεμβρίουth με ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ (PE). Του επετράπη η είσοδος για να μείνει στην Ταϊλάνδη μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίουrd του επόμενου έτους.

Η Phuket Immigration ανακάλυψε ότι διέμενε σε μια βίλα στο Rawai, Mueang Phuket όπου και συνελήφθη. Έμενε με κάποιους συγγενείς του. Οδηγήθηκε στο Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Ο κ. Γκάο δεν έδωσε καμία έκκληση ή δήλωση στον Τύπο σχετικά με τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.