Το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο απέρριψε την υπόθεση κάνναβης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο απέρριψε δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του πρώην υπουργού Δημόσιας Υγείας για νομιμοποίηση της κάνναβης.

Το δικαστήριο είπε ότι οι ενάγοντες που κατέθεσαν την υπόθεση δεν θεωρούνται άμεσα θύματα αυτής της συγκεκριμένης ενέργειας.

Η απόρριψη αυτή ακολουθεί ανάλογη απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου για την απόρριψη της υπόθεσης, αφαιρώντας την ουσιαστικά από το δικαστικό σύστημα.

Η υπόθεση εναντίον του πρώην υπουργού και δύο άλλων ατόμων κατατέθηκε από τον Δρ Smith Srisont, Πρόεδρο της Ένωσης Ιατροδικαστών της Ταϊλάνδης, μαζί με έξι βουλευτές της αντιπολίτευσης της πρώην κυβέρνησης.

Οι ενάγοντες ισχυρίστηκαν ότι η απόφαση του πρώην υπουργού Δημόσιας Υγείας και των συνεργατών του να αφαιρέσουν την κάνναβη από τον εθνικό κατάλογο ναρκωτικών ήταν παράνομη.

Κατά την απόρριψη αυτής της υπόθεσης, το δικαστήριο είπε ότι η υπόθεση δεν μπορούσε να προχωρήσει καθώς οι ενάγοντες δεν έχουν το δικαίωμα να την καταθέσουν στο Διοικητικό Δικαστήριο, καθώς δεν θεωρούνται άμεσα θύματα.

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.