Το Πουκέτ διοργανώνει Έντονο Διαγωνισμό Τριάθλου για την ενίσχυση του τουρισμού και της οικονομίας

Πουκέτ -

Η επαρχιακή διοίκηση του Πουκέτ διοργάνωσε τον διαγωνισμό τριάθλου «Phuket Tri Iyara» σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την οικονομία της επαρχίας και να την καθιερώσει ως κορυφαίο προορισμό αθλητικού τουρισμού.

Αυτή η εκδήλωση εμπίπτει στο φιλόδοξο έργο «Phuket See Sports», με στόχο την προώθηση πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον αθλητισμό.

Στον διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2023, στο Εθνικό Πάρκο Sirinat στην περιοχή Thalang, συμμετείχαν ενεργά περισσότεροι από 502 αθλητές. Ο κ. Danai Sunantarot, Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Πουκέτ, τόνισε τη σημασία αυτής της εκδήλωσης για την προώθηση της εικόνας του Πουκέτ ως πόλης με προσανατολισμό στον αθλητισμό, καθώς και ως αποτελεσματικό μέσο για την αναζωογόνηση της οικονομίας, ειδικά υπό το πρίσμα της μετά την πανδημία COVID-19.

«Η εκδήλωση όχι μόνο παρέχει στους συμμετέχοντες έναν απαιτητικό διαγωνισμό, αλλά προσφέρει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μαγευτικά τουριστικά σημεία στο Πουκέτ», είπε. «Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα ενθαρρύνει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τα διάφορα αξιοθέατα της επαρχίας μας, συμβάλλοντας τελικά στην οικονομική της σταθερότητα.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.