Οδηγός ταξί Patong Tuk Tuk επιβλήθηκε πρόστιμο 500 μπατ για επίθεση σε Ινδούς επιβάτες

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk κατηγορήθηκε και επιβλήθηκε πρόστιμο 500 μπατ επειδή επιτέθηκε στους Ινδούς επιβάτες του στην Patong.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι ένα βίντεο από κάμερα dash cam είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το βίντεο φαίνεται να δείχνει μια ομάδα οδηγών ταξί να μαλώνουν με μια ομάδα ξένων τουριστών σε έναν δρόμο στην Πατόνγκ. Ένας από τους οδηγούς ταξί στο βίντεο φαίνεται να επιτίθεται σωματικά σε έναν από τους Ινδούς τουρίστες χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Η αστυνομία της Patong συνέχισε την έρευνά της μετά το περιστατικό και διαπίστωσε ότι ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk είχε πάρει πέντε Ινδούς τουρίστες από την Bangla Road στην Patong για να τους φέρει πίσω στο ξενοδοχείο τους. Ωστόσο, κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο ξεκίνησε μια έξαλλη λεκτική διαμάχη για τα τέλη ταξί προτού η κατάσταση κλιμακωθεί και αρχίσει το χάος στο δρόμο που προκάλεσε δημόσια ενόχληση στους χρήστες του δρόμου.

Ο οδηγός ταξί Tuk Tuk που επιτέθηκε σε έναν Ινδό τουρίστα, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Chitnapong, συνελήφθη αργότερα. Κατηγορήθηκε ότι ήταν δημόσια ενόχληση και του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 μπατ. Του είπαν επίσης να είναι καλός με τους τουρίστες, κάτι που ο Chitnapong δεσμεύτηκε να το κάνει για το μέλλον.

Οι Ινδοί τουρίστες που εμπλέκονται δεν μίλησαν στα μέσα ενημέρωσης ούτε έκαναν δήλωση.

Σχετικά άρθρα:

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk τραυματίστηκε από πυροβολισμό μετά από καυγά με έναν άλλο ταξιτζή Tuk Tuk στην Patong.

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk παραδόθηκε αφού πυροβόλησε έναν άλλο ταξιτζή Tuk Tuk, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Οι δύο άνδρες εργάζονταν στην ίδια πιάτσα ταξί.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.