Ο δεκάχρονος Χάρισον Φίλιπς, το ανερχόμενο αστέρι στην ταινία "The Creator"

Το νεαρό ταλέντο Χάρισον Φίλιπς, που προέρχεται από ένα διαφορετικό υπόβαθρο με βρετανική και ταϊλανδική κληρονομιά, έχει συναρπάσει το κοινό με την απίστευτη ερμηνεία του στην ταινία «The Creator». Με πρωταγωνιστή μαζί με τον John David Washington, η ταινία γυρίστηκε σε όλη την Ταϊλάνδη για μια αξιοσημείωτη περίοδο έξι μηνών πριν ολοκληρωθεί στα Pinewood Studios στο Λονδίνο.
Το ταξίδι του Χάρισον προς το αστέρι ξεκίνησε όταν μετακόμισε στην Ταϊλάνδη το 2021 από το Ηνωμένο Βασίλειο. Με φλογερό πάθος για την υποκριτική, πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του κασκαντέρ και του body double, ξεπερνώντας εντυπωσιακά περισσότερους από 40 άλλους επίδοξους νέους ηθοποιούς για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο μέρος.
Το «The Creator» δείχνει το φυσικό ταλέντο και την αφοσίωση του Χάρισον καθώς ζωντανεύει τον χαρακτήρα του. Η ικανότητά του να συνδυάζεται απρόσκοπτα στον απαιτητικό κόσμο των ακροβατικών και των σεκάνς δράσης είναι πραγματικά αξιοσημείωτη για κάποιον της ηλικίας του.
Ο σκηνοθέτης Γκάρεθ Έντουαρντς επαίνεσε τον Χάρισον για την αξιοσημείωτη εργασιακή του ηθική και τον επαγγελματισμό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, δηλώνοντας: «Ο Χάρισον ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και η δέσμευσή του στον ρόλο ήταν πραγματικά εξαιρετική».
Το "The Creator" υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία AI, αναδεικνύοντας το ταλέντο του Harrison καθώς μοιράζεται την οθόνη με τον αξιότιμο ηθοποιό John David Washington. Το κοινό μπορεί να περιμένει μια καθηλωτική και οπτικά εντυπωσιακή περιπέτεια που συνδυάζει τα ζωντανά τοπία της Ταϊλάνδης με τη διάσημη δεξιοτεχνία των Pinewood Studios.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία ΕΔΏ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.