Αστυνομικός της εθνικής οδού πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο Nakhon Pathom, ο ύποπτος στο χαλαρό

Nakhon Pathom -

Ένας αστυνομικός της εθνικής οδού πυροβολήθηκε νεκρός στο σπίτι του α διοικητής της υποπεριφέρειας στο Mueang Περιοχή Nakhon Pathom.

Η αστυνομία Mueang Nakhon Pathom ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης (6 Σεπτεμβρίουth) σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Τα Κονγκ.

Οι πρώτες ανταποκρίσεις έφτασαν στο σημείο στην τραπεζαρία για να εντοπίσουν δύο τραυματίες. Ο Ταγματάρχης Siwakorn Saibua, ένας επιθεωρητής από την Αστυνομική Περιοχή 1 της Εθνικής Οδού, είχε τραυματιστεί σοβαρά από επτά τραύματα από σφαίρες. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άλλος τραυματίας ήταν ο αντισυνταγματάρχης Wasin Panppee. Είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο χέρι του.

Ο καπετάνιος Boonleang της αστυνομίας Mueang Nathon Pathom είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι ο ένοπλος ταυτοποιήθηκε ως ο κύριος Tananchai Manmak, 45 ετών. Αυτήν τη στιγμή τον κυνηγούν. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία της Διεύθυνσης Καταστολής του Εγκλήματος (CSD) αναζητά επίσης τον αρχηγό της υποπεριφέρειας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε αμέσως.

Έχει αναφερθεί από το CSD ότι ο διοικητής της υποπεριφέρειας κάλεσε μια ομάδα της αστυνομίας της εθνικής οδού για δείπνο. Ο αρχηγός της υποπεριφέρειας μιλούσε με τον Ταγματάρχη Siwakorn και ο διοικητής της υποπεριφέρειας φέρεται να ζήτησε την προαγωγή ενός άλλου αστυνομικού του αυτοκινητόδρομου που συνεργάζεται με τον Ταγματάρχη Siwakorn. Αυτό το άτομο επίσης δεν αναγνωρίστηκε.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Ο ταγματάρχης Siwakorn είπε στον διοικητή της υποπεριφέρειας ότι η προαγωγή πρέπει να ακολουθήσει την κανονική διαδικασία. Ο διοικητής της υποπεριφέρειας θύμωσε πριν φύγει από τη συζήτηση. Μετά από αυτό, ο ένοπλος μπήκε πριν ανοίξει πυρ στο τραπέζι της τραπεζαρίας, λέει η αστυνομία του CSD.

Ο ύποπτος παραμένει σε φυγή μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.