Άστεγος άνδρας βρέθηκε νεκρός κοντά στο αστυνομικό κουτί στην παλιά πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας άστεγος βρέθηκε νεκρός κοντά σε ένα αστυνομικό κουτί στην παλιά πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Πουκέτ στο αστυνομικό κιβώτιο στη διασταύρωση Montree – Phang Nga (Pearl) στην υποπεριφέρεια Talad Yai, Mueang Phuket, είπε στο Phuket Express ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στις 10:30 π.μ. την Τετάρτη (6 Σεπτεμβρίου) .

Κλήθηκαν ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και διαπίστωσαν ότι ο άνδρας επιβεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρός και πιστεύεται ότι ήταν έτσι για δύο ώρες πριν βρεθεί το σώμα του. Το ένα του μάτι ήταν επίσης μελανιασμένο. Καμία μορφή ταυτοποίησης δεν βρέθηκε μαζί του.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι το όνομα του άνδρα ήταν γνωστό μόνο ως κύριος Σανγκθόνγκ, ηλικίας περίπου 40 ετών. Ήταν μεθυσμένος και είχε προκαλέσει δημόσια ενόχληση σε έναν ναό νωρίτερα το πρωί πριν κληθεί η αστυνομία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό κουτί και μετά βρέθηκε νεκρός.

Το σώμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vachira Phuket για να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.