Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των υπουργών της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εθνική -

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου του ορκίστηκαν ενώπιον της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Η Αυτού Μεγαλειότητα τους παραχώρησε ακροατήριο στο Amporn Sathan Residential Hall στο Dusit Palace στην Μπανγκόκ στις 2 μ.μ.

Ο Σρέθα, ο οποίος διορίστηκε βασιλικά πρωθυπουργός για την πρώτη θητεία στις 23 Αυγούστου, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης μετά από μια πανηγυρική τελετή. Είπε ότι δεσμεύεται να ηγηθεί της κυβέρνησης σύμφωνα με τις αρχές και τις οδηγίες της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας του Βασιλιά. Τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση εκπροσωπεί τον λαό και είναι αφοσιωμένη στην αντιμετώπιση των πολυάριθμων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εργαστεί ακούραστα, αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των πολιτών κάθε μέρα και κάθε λεπτό», είπε ο Srettha.

Πρόσθεσε ότι αυτή την Παρασκευή, θα επισκεφθεί τις επαρχίες Khon Kaen, Udon Thani και Nong Khai για να ασχοληθεί με τους ανθρώπους και να κατανοήσει τα ζητήματά τους. Την επόμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τις επίσημες πολιτικές της στη βουλή. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αυτή η κυβέρνηση στοχεύει στην προώθηση της δικαιοσύνης και της διαφάνειας στη διακυβέρνηση στο πλαίσιο της συνταγματικής μοναρχίας, ενισχύοντας παράλληλα την ενεργό συμμετοχή με τους πολίτες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.