Αμερικανός συνελήφθη επειδή φέρεται να κατέστρεψε μια ενοικιαζόμενη βίλα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας καταζητούμενος Αμερικανός συνελήφθη στην Μπανγκόκ αφού φέρεται να κατέστρεψε μια ενοικιαζόμενη βίλα στο Karon, στο Mueang Phuket.

Το Βασιλικό Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης είπε στα μέσα ενημέρωσης TPN τη Δευτέρα (4 Σεπτεμβρίουth) ότι συνέλαβαν έναν άνδρα που αναγνώρισαν μόνο ως τον κ. Τζον, 41 ετών, Αμερικανό υπήκοο. Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία στην Αστυνομία Καρόν από ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενης βίλας στο Καρόν.

Ο ιδιοκτήτης της βίλας, το όνομα του οποίου αποκρύπτεται επίσης από τις αρχές επιβολής του νόμου, είπε στην αστυνομία της Karon ότι ο κ. Τζον είχε καταστρέψει τη βίλα τους, παρέχοντας πλάνα CCTV ως αποδεικτικό στοιχείο. Το TPN Media σημειώνει ότι δεν αναφέρθηκε γιατί και πώς ακριβώς ο κ. Γιάννης προκάλεσε ζημιά στη βίλα. Η αστυνομία της Karon δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τον κ. Τζον μετά από εκτεταμένη έρευνα προτού ζητήσει ένα πανεθνικό ένταλμα σύλληψης γι' αυτόν και επικοινώνησε με τη Βασιλική Ταϊλάνδης Μετανάστευση για να τον εμποδίσει να φύγει από το Βασίλειο της Ταϊλάνδης.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας και της υπηρεσίας μετανάστευσης διαπίστωσαν αργότερα ότι ο κ. John διέμενε σε μια συγκυριαρχία στο Soi Sukhumvit 11 στη Wattana της Μπανγκόκ. Τελικά συνελήφθη πριν οδηγηθεί πίσω στο αστυνομικό τμήμα Karon στο Πουκέτ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του.

Ο κ. Γιάννης δεν έδωσε αμέσως καμία έκκληση ή δήλωση στον Τύπο σχετικά με τις καταγγελίες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.