Η Thapanee Kiatphaiboon ξεκίνησε το ρόλο της ως νέα Κυβερνήτρια του TAT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μπανγκόκ, 1 Σεπτεμβρίου 2023 – Η κ. Thapanee Kiatphaiboon ξεκίνησε σήμερα τον ρόλο της ως νέα Διοικούσα Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT).

Έχοντας εργαστεί στο TAT το 1999 μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στις επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Surrey στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κα Thapanee κατείχε διάφορες θέσεις στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης της Αναπληρώτριας Κυβερνήτριας για Τουριστικά Προϊόντα και Επιχειρήσεις, και πιο πρόσφατα Αναπληρωτής Κυβερνήτης για το εσωτερικό Εμπορία.

Στον πιο πρόσφατο ρόλο της ως Αναπληρώτρια Κυβερνήτρια της TAT για το Εσωτερικό Μάρκετινγκ, η κ. Thapanee ξεκίνησε διάφορες τουριστικές πρωτοβουλίες για να βοηθήσει στην προώθηση της οικονομίας της Ταϊλάνδης. Μεταξύ αυτών περιλαμβανόταν η εργασία στην Ταϊλάνδη, οι διαδρομές θρησκευτικού και θρησκευτικού τουρισμού και τα μεμονωμένα ταξίδια – που βοήθησαν στην τόνωση 151.45 εκατομμυρίων ταξιδιών εσωτερικού το 2022 – περίπου το 88% του έτους ρεκόρ το 2019 – και δημιούργησαν 641.5 δισεκατομμύρια μπατ.

Στο ρόλο της ως Αναπληρώτρια Κυβερνήτρια για Τουριστικά Προϊόντα και Επιχειρήσεις, η κ. Thapanee αναγνωρίστηκε για την ηγετική της θέση στην έναρξη του προγράμματος πιστοποίησης Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) που επέτρεψε στα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες να πληρούν συγκεκριμένα πρότυπα υγείας και ασφάλειας. Το πρόγραμμα έγινε υποχρεωτική απαίτηση για τα ξενοδοχεία που επιδιώκουν να εγγραφούν ως εγκαταστάσεις καραντίνας κατά την περίοδο των αυστηρών μέτρων ελέγχου του COVID-19 και επίσης έλαβε παγκόσμια αναγνώριση σε ευθυγράμμιση με τα πρωτόκολλα WTTC SafeTravels.

Ξεκίνησε επίσης το πρόγραμμα Special Tourist Visa (STV) για την προώθηση της επαναλειτουργίας της Ταϊλάνδης, το οποίο οδήγησε σε μεταγενέστερα προγράμματα εισόδου, όπως Villa Quarantine, Yacht Quarantine και Golf Quarantine, καθώς και το Phuket Sandbox, το οποίο έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως μοντέλο. για το άνοιγμα της χώρας.

Αναγνωρισμένη ως άτομο που γνωρίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την τεχνολογία, η κ. Thapanee έχει παίξει βασικό ρόλο στη χρήση της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού της Ταϊλάνδης. Μερικά από τα εξαιρετικά επιτεύγματά της σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν το έργο Google Street View σε συνεργασία με την Google Thailand και τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων «Amazing Thailand».

Ως υπέρμαχος του τουρισμού της Ταϊλάνδης, η κ. Thapanee έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη διαφόρων τουριστικών προϊόντων ειδικού ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένου του τουρισμού υγείας και ευεξίας, του τουρισμού γιοτ και κρουαζιέρας και του κοινοτικού τουρισμού, καθώς και του έργου «King's Wisdom for Sustainable Tourism». , που κέρδισε τα PATA Grand Awards 2018 στην κατηγορία της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης.

Στα προηγούμενα χρόνια της με το TAT, η κ. Thapanee αναγνωρίστηκε ευρέως για τη συμβολή της στην προώθηση και ανάπτυξη των ενδοπεριφερειακών ταξιδιών στην ευρύτερη υποπεριοχή του Μεκόνγκ (GMS).

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.