Ταϊλανδός πολιτικός ακτιβιστής κρατά την υπόσχεσή του και διοργανώνει μια εκδήλωση ρίψης περιττωμάτων

Εθνική -

Ένας Ταϊλανδός πολιτικός ακτιβιστής και ένθερμος υποστηρικτής του κυβερνητικού κόμματος Pheu Thai πραγματοποίησε μια εκδήλωση το Σάββατο όπου οι άνθρωποι πέταξαν ανθρώπινα περιττώματα στο σώμα του για να τηρήσουν την πολιτική του υπόσχεση ότι το κόμμα που υποστήριζε δεν θα ενώσει ποτέ τις δυνάμεις του με τα υποστηριζόμενα από τον στρατό κόμματα.

Ο 57χρονος Duangrit Bunnag πραγματοποίησε την εκδήλωση στην Mirror Art Gallery στην Μπανγκόκ χθες. Είχε προηγουμένως ορκιστεί ότι θα επιτρέψει στους ανθρώπους να ρίχνουν περιττώματα επάνω του εάν το Pheu Thai, το κόμμα που υποστήριζε, ενταχθεί σε έναν συνασπισμό με τα υποστηριζόμενα από τον στρατό κόμματα, δηλαδή το Ruam Thai Sang Chart και το κόμμα Palang Pacharath.

Τελικά, το κόμμα πράγματι εντάχθηκε σε έναν συνασπισμό με τα παραπάνω κόμματα που υποστήριξαν τον πραξικοπηματία στρατηγό Prayut Chan-o-cha και τον στρατηγό Prawit Wongsuwan αφού απέτυχε να το κάνει με το Κόμμα Move Forward που κέρδισε τις εκλογές.

Ο Ντουάνγκριτ είπε ότι οργάνωσε την εκδήλωση για να κρατήσει τον λόγο του και όχι για μνησικακία ή παράπονα.

Η εκδήλωση διήρκεσε για περίπου 20 λεπτά με περίπου δώδεκα άτομα να εμφανίστηκαν για να πετάξουν περιττώματα στο Duangrit. Φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό, που περιελάμβανε κράνος, γεμάτη στολή, γυαλιά και μάσκα προσώπου.

Ο Duangrit έκανε ένα ντους στη γκαλερί και έφυγε από τον χώρο χωρίς να μιλήσει στον Τύπο.

Μερικοί συμμετέχοντες φορούσαν μάσκες με στυλ πολιτικών κομμάτων που υποστήριζαν τη χούντα, κρύβοντας την ταυτότητά τους.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/