Η ποινή φυλάκισης του πρώην πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης μειώθηκε από 8 σε 1 έτος λόγω βασιλικής χάρης

Εθνική -

Η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς αποφάσισε να μειώσει την ποινή φυλάκισης για τον πρώην Πρωθυπουργό Ταξίν Σιναουάτρα από 8 χρόνια σε 1 χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση της αίτησής του για βασιλική χάρη χθες, 31 Αυγούστου.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Η βασιλική αίτηση του Τακσίν έγινε γνωστή στο κοινό χθες από τον εν ενεργεία υπουργό Δικαιοσύνης Wissanu Krea-ngam.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, αναφέρεται ότι η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς χορήγησε μείωση του χρόνου υπηρεσίας για τον Ταξίν από 8 σε 1 έτος.

Σύμφωνα με τη δήλωση που δημοσιεύτηκε στη Βασιλική Εφημερίδα, η ποινή φυλάκισης του Τακσίν συντομεύτηκε επειδή στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως Πρωθυπουργός που εκτελούσε τα καθήκοντα προς όφελος του έθνους και του λαού.

Έχει επίσης τύψεις για τις παραβάσεις του, την πίστη του στο θεσμό της μοναρχίας και για θέματα υγείας που απαιτούν ιατρική περίθαλψη από ειδικευμένους γιατρούς, όπως έγραφε η δήλωση.

Υπό το πρίσμα αυτό, η Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς αποφάσισε να χορηγήσει μείωση της ποινής φυλάκισης του πρώην πρωθυπουργού, μειώνοντάς την από 8 χρόνια σε 1 έτος, ώστε να του επιτρέψει να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία του για να συνεισφέρει στη χώρα, την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Αυτή η εξέλιξη ήρθε αφότου ο Thaksin είχε αρχίσει επίσημα να εκτίει τη φυλάκισή του για μόλις 10 ημέρες. τα περισσότερα από τα οποία πέρασε εκτός φυλακής στο Αστυνομικό Νοσοκομείο για ιατρικούς λόγους.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.