Σπάνιος θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας Blue Dragon που βρέθηκε στην παραλία Karon

Karon -

Ένα σπάνιο Blue Dragon Sea Slug βρέθηκε στην παραλία Karon στο Mueang Phuket.

Η Monsoon Garbage Thailand δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook ότι πολλοί Blue Dragons, ή θαλάσσιοι γυμνοσάλιαγκοι, που είναι ένα είδος μαλακίου, βρέθηκαν στην παραλία Karon.

Η κύρια τροφή του Μπλε Δράκου είναι το Πορτογάλο Man o' War, ή μπλε ζελέ ψάρι μπουκαλιών, που είναι μια δηλητηριώδης ζελατίνα. Ο Μπλε Δράκος έχει δηλητήριο παρόμοιο με τον Πορτογάλο Man o'War. Δεν βρίσκονται συχνά στην Ταϊλάνδη και έχουν μήκος μόνο περίπου 1.5 ίντσα.

Ο Μπλε Δράκος ζει στη βαθιά θάλασσα και συνήθως δεν βρίσκεται στις ακτές. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής των μουσώνων, ξεβράζονται σε ορισμένες παραλίες. Βρίσκονται κυρίως στις θερμές θάλασσες της Αυστραλίας, της Νότιας Αφρικής και της Ευρώπης.

Πολλοί ξένοι κολυμβητές στις παραλίες του Πουκέτ έχουν τραυματιστεί από δηλητηριώδεις μέδουσες σύμφωνα με τις αρχές της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.