Κινέζα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ επειδή χρησιμοποιούσε διαβατήρια άλλων ανθρώπων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Phuket Immigration / Matichon

Πουκέτ -

Μια Κινέζα συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, αφού διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε διαβατήρια άλλων.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το πρωί της Πέμπτης (31 Αυγούστουst) συνέλαβαν μια 44χρονη Κινέζα στον Διεθνή Τερματικό Σταθμό.

Έφτασε στο αεροδρόμιο από πτήση της Shanghai Airlines. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε χρησιμοποιήσει διαβατήριο άλλου ατόμου. Το πρόσωπό της και η φωτογραφία στο διαβατήριο ήταν παρόμοια, αλλά όχι ίδια. Οι αξιωματικοί χρησιμοποίησαν το βιομετρικό σύστημα για να συγκρίνουν το πρόσωπό της με το διαβατήριό της και το σύστημα ανέφερε μόνο 30 τοις εκατό ταίριασμα.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι πρόσφατα άλλαξε το πρόσωπό της χειρουργικά, αλλά δεν ήταν σε θέση να παρουσιάσει κανένα χειρουργικό έγγραφο που να το αποδεικνύει αυτό. Οι αξιωματικοί επικοινώνησαν με την αεροπορική εταιρεία για να ελέγξουν το όνομά της και διαπίστωσαν ότι το πραγματικό της όνομα δεν ταίριαζε με το διαβατήριο.

Η γυναίκα τελικά παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι το διαβατήριο δεν της ανήκε. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για καταγγελία ψευδών πληροφοριών σε αστυνομικούς και χρήση διαβατηρίων άλλων ανθρώπων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά σε άλλους.

Το όνομά της δεν έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους του αεροδρομίου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.