Ένας άλλος ανήλικος βρέθηκε να εργάζεται στο Patong Bar, λέει η αστυνομία του Πουκέτ

Πατόνγκ –

Μια Ταϊλανδή συνελήφθη αφού φέρεται να επέτρεψε σε ανήλικο να εργαστεί σε αυτό.

Μετά τα μεσάνυχτα (26 Αυγούστουth) η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα που ονομαζόταν μόνο η κυρία Thongsai, η ηλικία της δεν δόθηκε από την αστυνομία, σε ένα μπαρ στο Soi Sea Dragon στον δρόμο Bangla στην Patong.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Patong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι επέτρεπε σε υπαλλήλους κάτω των 18 ετών να εργάζονται σε χώρο ψυχαγωγίας και ότι επέτρεπε σε υπαλλήλους κάτω των 18 ετών να εργάζονται κατά τις ώρες 10:00 μ.μ. έως 6:00 π.μ.

Πρόσφατα, σύμφωνα με την αστυνομία του Πουκέτ, βρέθηκε μια σειρά ανηλίκων να εργάζονται σε μπαρ της περιοχής, όπως καλύψαμε παρακάτω.

Παρόμοιο περιστατικό:

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα κατάστημα μασάζ χωρίς άδεια και άφησε έναν ανήλικο να εργαστεί.

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη αφού φέρεται να άνοιξε ένα μπαρ χωρίς άδεια και επέτρεψε σε ανήλικο να εργαστεί σε αυτό.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.