Πέντε διασώθηκαν μετά από διαρροή νερού σε ταχύπλοο κοντά στο νησί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Πέντε άνθρωποι διασώθηκαν μετά από διαρροή νερού σε ταχύπλοο κοντά στο νησί Mai Thon, νότια του Πουκέτ.

Η ναυτική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από την αστυνομία του Wichit για το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης (23 Αυγούστουrd). Βγήκαν στη θάλασσα στην τοποθεσία που είχε στείλει ο καπετάνιος του ταχύπλοου.

Έφτασαν στην τοποθεσία στην ανατολική πλευρά του νησιού Mai Thon, αλλά το σκάφος της ναυτικής αστυνομίας του Πουκέτ δεν μπόρεσε να πλησιάσει το ταχύπλοο καθώς το νερό ήταν πολύ ρηχό για το μεγαλύτερο σκάφος τους.

Επικοινωνήθηκε με ένα τοπικό αλιευτικό σκάφος που βρισκόταν κοντά και η θαλάσσια αστυνομία του Πουκέτ έφερε μια αντλία νερού στο αλιευτικό σκάφος πριν φτάσει στο ταχύπλοο. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε το νερό από το ταχύπλοο.

Πέντε άτομα στο ταχύπλοο μεταφέρθηκαν πίσω στο νησί Mai Thon. Το πρωί της Πέμπτης (24 Αυγούστουth) μεταφέρθηκαν με ασφάλεια πίσω στην προβλήτα Chalong.

Ο Επικεφαλής του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ κ. Chayaphon Pranit είπε στο Phuket Express ότι όλοι οι άνθρωποι που διασώθηκαν από το ταχύπλοο βγήκαν στη θάλασσα για ψάρεμα.

Το Phuket Express σημείωσε ότι τα προσωπικά τους στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους αξιωματικούς.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.