Ο άνδρας από το Πουκέτ αντιμετωπίζει κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμιση μετά τη δημοσίευση του κλιπ της αστυνομικής στάσης στο TikTok

Πουκέτ -

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισε κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμιση αφού δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είδε την αστυνομία να σταματά αλλοδαπούς αναβάτες και να τους επιβάλλει πρόστιμο για φερόμενη παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας σε έναν δρόμο στο Chalong.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (21 Αυγούστουst), ένας χρήστης του Tik Tok δημοσίευσε ένα βίντεο κλιπ με ένα μήνυμα που ανέφερε: «Η αστυνομία του Chalong θέλει χρήματα από όλους». Το βίντεο έδειχνε ξένους αναβάτες μοτοσικλετών να σταματούν και να τους επιβάλλουν πρόστιμο από την Τροχαία του Chalong επειδή φέρεται να παραβίασαν τους άγνωστους κανόνες κυκλοφορίας.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express μετά το περιστατικό που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο χρήστης του Tik Tok ήρθε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα του Chalong αφού άκουσε την αστυνομία να ήθελε να μιλήσει μαζί του.

Ο άνδρας αντιμετώπισε κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση από διαφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση αστυνομικών ενώ βρίσκονταν στην υπηρεσία. Ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη και είπε συγγνώμη στην τροχαία σε ένα νέο βίντεο κλιπ.

Ωστόσο, η αστυνομία του Chalong είπε ότι συνεχίζει τις νομικές ενέργειες εναντίον του άνδρα. Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία δεν αποκάλυψε το όνομα και την ηλικία του άνδρα. Δεν είναι παράνομο να καταγράφετε αστυνομικούς δημόσια, σημειώνοντας, αλλά το θέμα που είχε η αστυνομία ήταν η αρνητική δήλωση και τα συμπεράσματα του χρήστη όταν η αστυνομία Chalong δήλωσε ότι οι αστυνομικοί εκτελούσαν μόνο τη δουλειά τους και σταματούσαν τους παραβάτες της κυκλοφορίας, γεγονός που κρατά τους δρόμους πιο ασφαλείς για όλα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.