Σε δύο καταστήματα κάνναβης στην Πατόνγκ διακόπτονται οι άδειές τους

Πατόνγκ –

Σε δύο ακόμη καταστήματα κάνναβης στην Πατόνγκ, οι άδειές τους διακόπηκαν αφού διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν διάφορους κανόνες.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Οι αλλοδαποί στο βίντεο κλιπ έφτιαχναν περιεχόμενο προωθώντας ένα νέο αλλά άγνωστο κατάστημα κάνναβης κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang που μόλις άνοιξε.

Ένας 49χρονος Αμερικανός τουρίστας ζήτησε συγγνώμη αφού ένα βίντεο που τον δείχνει να χρησιμοποιεί μηχανή για να φυσά καπνό κάνναβης στην Bangla Road έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδηγώντας σε έντονες συζητήσεις γύρω από τους κανόνες και τους κανονισμούς για την κάνναβη και την κάνναβη.

Λαμβάνονται νομικά μέτρα κατά 13 μη αδειοδοτημένων καταστημάτων κάνναβης στο Πουκέτ και τέθηκαν σε παύση 18 άδειες καταστημάτων κάνναβης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αυτοί και αξιωματούχοι από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Επαρχίας του Πουκέτ επιθεώρησαν πολλά καταστήματα κάνναβης στην Πατόνγκ.

Οι υπάλληλοι έλεγξαν τις άδειες και βεβαιώθηκαν ότι τα καταστήματα δεν πουλούσαν κάνναβη σε άτομα ηλικίας κάτω των 20 ετών, σε έγκυες γυναίκες και σε μητέρες που ταΐζουν μωρά με γάλα και επίσης, το μεγάλο, ότι η κάνναβη δεν επιτρέπεται να καπνίζεται δημόσια. Αυτό περιλαμβάνει και στα καταστήματα.

Δύο καταστήματα κάνναβης διαπιστώθηκε ότι παραβιάζουν τους κανόνες και οι άδειές τους έχουν τεθεί σε παύση. Το Phuket Express σημείωσε ότι οι αξιωματούχοι δεν ανέφεραν ποιους κανόνες παραβίασαν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.