Οι μεγαλύτερες ιστορίες στην Πατάγια από την περασμένη εβδομάδα: Άραβας τουρίστας σκοτώθηκε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, μάχες αντίπαλων ομάδων ταξί και πολλά άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου έως την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και είναι όχιt με συγκεκριμένη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

1. Βρέθηκε νεκρό μωρό σε σωρό σκουπιδιών στην Πατάγια

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά όσους εγκατέλειψαν το μωρό, αν και ένα ζευγάρι σε διαφορετικό περιστατικό με έμβρυο συνελήφθη.

Βρέθηκε νεκρό μωρό σε σωρό σκουπιδιών στην Πατάγια

2. Άραβας τουρίστας σκοτώθηκε, άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα στην Πατάγια

ΞΉΛΩΜΑ

Άραβας τουρίστας σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα στην Πατάγια

3. Εργάτης συντήρησης σχεδόν πνίγεται στην πισίνα του ξενοδοχείου Pattaya

Κατά σύμπτωση, το θύμα προσπάθησε κάποτε να σώσει έναν τουρίστα από πνιγμό στην ίδια πισίνα πριν. Ο συντηρητής επέζησε του περιστατικού αλλά ήταν σε κρίσιμη κατάσταση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εργάτης συντήρησης σχεδόν πνίγηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου Pattaya

4. Συγκρούσεις αντίπαλων ομάδων ταξί μοτοσυκλετών στην Πατάγια, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα

Ο αγώνας έγινε αφού ένας αναβάτης Bolt έσπασε εν αγνοία του μια συμφωνία «κυρίων» σχετικά με το πού να παραλάβει έναν πελάτη. Η αστυνομία της Πατάγια δεν είναι ακόμα σε θέση να ταυτοποιήσει όλους τους υπόπτους.

Συγκρούσεις αντίπαλων ομάδων ταξί μοτοσικλετών στην Πατάγια, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν

5. Ο διαγωνισμός ομορφιάς FTV Pattaya λάμπει ως μια αξιοσημείωτη επιτυχία στην προβολή της κομψότητας και του τουρισμού της Ταϊλάνδης

Συγχαρητήρια!

Ο διαγωνισμός ομορφιάς FTV Pattaya λάμπει ως μια αξιοσημείωτη επιτυχία στην προβολή της κομψότητας και του τουρισμού της Ταϊλάνδης

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζουμε η επόμενη εβδομάδα να σας φέρει καλά νέα!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.