Η Αστυνομία της Ταϊλάνδης αναλαμβάνει νομικά μέτρα κατά της ιστοσελίδας μεγάλων διαδικτυακών συνοδών

Εθνική -

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, ανακοίνωσε την επιτυχή σύλληψη ενός ζευγαριού Αμερικανο-Ταϊλανδού, που πιστεύεται ότι λειτουργούσε, όπως είπαν οι αρχές, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα διαδικτυακών υπηρεσιών συνοδών και πρακτορείων σεξ στην Ταϊλάνδη, ειδικά σχεδιασμένη για ξένη πελατεία.

Σε μια ενημέρωση τύπου που διοργάνωσε η αστυνομία της Μπανγκόκ και το Γραφείο Μετανάστευσης και το Κέντρο Καταστολής του Εγκλήματος στην Τεχνολογία Πληροφορικής, ο Αναπληρωτής Αρχηγός του Γραφείου Μετανάστευσης, Pol Mag General Panthana Nuchanart, δήλωσε ότι ο ιστότοπος κατέλαβε την πρώτη θέση στο Google και είχε σχεδόν 430,000 επισκέψεις το μήνα.

Διαπιστώθηκε ότι ο ιστότοπος εξυπηρετούσε ειδικά ξένους πελάτες, με 80 ιερόδουλες να εργάζονται για τον ιστότοπο, καλύπτοντας διάφορες τοποθεσίες στην Ταϊλάνδη, όπως η Μπανγκόκ, η Πατάγια, το Πουκέτ, το Τσιάνγκ Μάι και η Χούα Χιν.

Οι πάροχοι υπηρεσιών διέφεραν από γυναίκες, τρανς άτομα και ομάδες εργαζομένων του σεξ που εργάζονταν σε ζευγάρια, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προσφορών που σχετίζονται με την πορνεία που εμφανίζονται στον ιστότοπο.

Ο ιστότοπος εμφάνιζε επίσης λεπτομερείς περιγραφές κάθε εργάτριας του σεξ, όπως φωτογραφίες τους, καθώς και «κριτικές πελατών», οι οποίες φαινόταν ότι προέρχονταν από αγγλόφωνους αλλοδαπούς, δίνοντας στις εργάτριες του σεξ τα κομπλιμέντα και τις συστάσεις τους.

Η Pattaya News σημειώνει ότι κατά τη στιγμή της αναφοράς, αυτός ο ιστότοπος είναι ακόμα online, ενώ το Υπουργείο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας φέρεται να προσπαθεί να τον καταρρίψει. Η Pattaya News αποφάσισε επίσης να μην κατονομάσει τον ιστότοπο λόγω της εκκρεμούς νομικής ενέργειας για τους ιδιοκτήτες της υπηρεσίας συνοδείας.

Η έρευνα της αστυνομίας στον ιστότοπο ξεκίνησε αρχικά μετά από αναφορές σχετικά με ορισμένα άτομα που μεθούσαν και ληστεύονταν από εργάτες του σεξ που εργάζονταν για αυτήν την ηλεκτρονική εγκατάσταση, όπως δήλωσε ο Pol Maj Gen Panthana.

Στις 13 Αυγούστου στις 5 π.μ., η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε τον φερόμενο ως διαχειριστή του ιστότοπου, μια 34χρονη Ταϊλανδή που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Kanya, αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης της στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi από το εξωτερικό.

Στη συνέχεια, η αστυνομία εισέβαλε σε πολυτελή βίλα στην περιοχή Hua Hin της δυτικής επαρχίας Prachuap Khiri Khan και συνέλαβε έναν 48χρονο Αμερικανό υπήκοο, ο οποίος φέρεται να ήταν ο σύζυγος της κυρίας Kanya, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Brad.

Ο Pol Maj General Panthana δήλωσε ότι πίστευαν ότι ο κ. Brad είναι ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας που παρείχε εκτεταμένη πορνεία για υπηρεσίες ενοικίασης στο Βασίλειο.

Από τα δύο κατασχέθηκαν μια βίλα με πισίνα, αξίας 15 εκατομμυρίων μπατ, μια Mercedes-Benz C3.5 coupé 200 εκατομμυρίων μπατ, ένα αυτοκίνητο Honda CRV αξίας 1.8 εκατομμυρίων μπατ, τέσσερις υπολογιστές και διάφοροι τραπεζικοί λογαριασμοί που περιείχαν 9 εκατομμύρια μπατ. . Τα συνολικά κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία εκτιμήθηκαν σε πάνω από 40 εκατομμύρια μπατ.

Ο Pol Maj Gen Panthana ανέφερε ότι η κα Kanya ήταν υπεύθυνη για το συντονισμό και το κλείσιμο των ραντεβού μεταξύ των ιερόδουλων και των πελατών, ενώ λάμβανε περίπου το 40% των πληρωμών.

Πρόσθεσε ότι οι χειριστές του ιστότοπου χρησιμοποίησαν μια σειρά καναλιών επικοινωνίας, τα οποία περιλάμβαναν iPhone της Apple, συνδέσεις WhatsApp, αριθμούς κινητών τηλεφώνων, συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας και πρόσφεραν ολοκληρωμένες επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων διεθνών πιστωτικών καρτών και υπηρεσιών PayPal.

Επίσης, έγινε κατανοητό ότι υπάρχουν περισσότεροι ύποπτοι που βοηθούν στη λειτουργία του ιστότοπου που κρύβεται στην Μπανγκόκ και εκτός Ταϊλάνδης.

Οι αρχές τόνισαν ότι αυτή η παράνομη δραστηριότητα που διεξάγεται από αλλοδαπούς εντός του Βασιλείου δημιουργεί δυσμενή αντίληψη στη χώρα, καθιστώντας έτσι την καταστολή της κορυφαία προτεραιότητα για τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης (RTP).

Είπαν σε μια ενημέρωση ότι το RTP θα επεκτείνει την προσπάθειά του πέρα ​​από τα σύνορα για να καταρρίψει το δίκτυο που εμπλέκεται σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα θα εργαστεί για να επιβάλει το κλείσιμο του ιστότοπου.

Εν τω μεταξύ, το συλληφθέν ζευγάρι κατηγορείται για αδικήματα πορνείας, που περιλαμβάνουν πράξεις όπως παροχή υπηρεσιών που εξυπηρετούν «τις επιθυμίες άλλων», εμπλοκή στην προμήθεια, δελεασμό ή εξαναγκασμό ατόμων για άσεμνους σκοπούς, ανεξαρτήτως συναίνεσης, καθώς και βοήθεια , διευκόλυνση ή διαφύλαξη της λειτουργίας πορνείας από άλλους.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/