Ο Thaksin είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη αύριο το πρωί

Ταϊλάνδη -

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Τακσίν Σιναουάτρα επιβεβαίωσε την επιστροφή του για να φτάσει στην Ταϊλάνδη στις 22 Αυγούστου 2023, την ίδια ημέρα με την προγραμματισμένη ψηφοφορία για τον πρωθυπουργό.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας διοικητής φυλακής δεν έχει την εξουσία να επιβάλλει κατ' οίκον περιορισμό σε έναν κρατούμενο που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη φυλάκισή του, διευκρίνισε το Ταϊλανδικό Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων εν μέσω φημών ότι ο πρώην πρωθυπουργός Ταξίν Σιναουάτρα θα τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό όταν επιστρέψει στην Ταϊλάνδη το Ιούλιος όπως είχε δεσμευτεί.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Τακσίν Σιναουάτρα ανέβαλε επ' αόριστον την επιστροφή του στην πατρίδα του τον Ιούλιο, σύμφωνα με την κόρη του Παετονγκτάρν Σιναουάτρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Τακσίν Σιναουάτρα σχεδιάζει να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη από το Ντουμπάι στις 10 Αυγούστου, σύμφωνα με την κόρη του Παετονγκτάρν Σιναουάτρα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Thaksin είπε στα μέσα ενημέρωσης του BBC Thai πριν φύγει από το Ντουμπάι «Σίγουρα θα φτάσω στην Ταϊλάνδη γύρω στις 9:00 π.μ. στις 22 Αυγούστουnd και δεν θα αναβάλει άλλο».

Είπε ότι η ημερομηνία επιστροφής του αυτή τη φορά δεν σχετίζεται με την επόμενη ημερομηνία ψηφοφορίας για την πρωθυπουργία και ισχυρίζεται ότι δεν είναι πολιτική. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ήδη προγραμματίσει την επιστροφή του πριν οριστεί η ημερομηνία της πρωθυπουργικής ψηφοφορίας.

Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Wan Muhammad Noor Matha δεν έχει ακόμη αποφασίσει την τελική ημερομηνία για τον επόμενο γύρο της πρωθυπουργικής ψηφοφορίας της Ταϊλάνδης εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου ναύλωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με την αναφορά των διαμεσολαβητών.

«Πολλοί μου είπαν ότι στις 22 Αυγούστουnd είναι μια τυχερή μέρα. Δεν τους πίστευα, αλλά ήθελα απλώς να αγαπούν ο ένας τον άλλον για την ειρήνη. Δεν επέλεξα να επιστρέψω στις 21 Αυγούστουst καθώς θα είναι τα γενέθλια της κόρης μου Paetongtarn».

«Είμαι πολύ μεγάλος, μου λείπει η οικογένειά μου, θέλω να είμαι μαζί τους». σημείωσε ο κ. Ταξίν.

Εν τω μεταξύ, οι αρχές της Ταϊλάνδης σχεδιάζουν να συναντήσουν τον Thaksin στο αεροδρόμιο Don Mueang, να τον συνοδεύσουν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ταϊλάνδης και στη συνέχεια στη φυλακή για να αντιμετωπίσουν τις πολυάριθμες νομικές του κατηγορίες που σχετίζονται με την προηγούμενη φορά που είχε στην Ταϊλάνδη.

Την ίδια στιγμή, πολλοί από τους υποστηρικτές του Ταξίν έχουν κατασκηνώσει στο αεροδρόμιο σήμερα το απόγευμα και σχεδιάζουν να τον υποδεχθούν αύριο το πρωί, 22 Αυγούστου 2023.

Η TPN Media θα παρέχει πλήρη κάλυψη της επιστροφής του Ταξίν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/