Το Πουκέτ θα φιλοξενήσει τον αγώνα Spartan APAC Championship 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Blue Tree Phuket και το RUNRIO Thailand ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία για να φιλοξενήσουν το Πρωτάθλημα Spartan APAC 2023, σηματοδοτώντας τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για Σπαρτιάτες από όλο τον κόσμο που αναλαμβάνουν την πρόκληση του TRIFECTA Weekend. Η συνεργασία ενισχύει περαιτέρω τη φήμη της Ταϊλάνδης ως αθλητικού κόμβου παγκόσμιας κλάσης.

Με την πρόσφατη επιτυχία του «Spartan Pattaya 2023», που προσέλκυσε περισσότερους από 6,000 συμμετέχοντες και απέφερε έσοδα άνω των 300 εκατομμυρίων μπατ, η Ταϊλάνδη συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως κορυφαίο κέντρο αθλητικών εκδηλώσεων ASEAN. Η επερχόμενη εκδήλωση «Spartan Phuket 2023», που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Νοεμβρίου 2023, στο Blue Tree Phuket στην επαρχία του Πουκέτ, αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 5,000 συμμετέχοντες και να αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Ο Bo Johan, ο Γενικός Διευθυντής της Blue Tree Phuket, μετέφερε τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη εκδήλωση. Ανέφερε ότι μετά τον θρίαμβο του «Pattaya Spartan Trifecta Weekend & Trail 2023», οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το «Phuket Spartan Trifecta & APAC Championship Weekend Presented by Blue Tree Phuket». Πρόσθεσε ότι αυτή η εκδήλωση, σε συνεργασία με διάφορους συνεργάτες, θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στους συμμετέχοντες που θα μπορούν να συμμετέχουν και να απολαμβάνουν.

Το «Phuket Spartan Trifecta and APAC Championship Weekend Presented by Blue Tree Phuket» θα περιλαμβάνει έναν προκλητικό αγώνα εκτός δρόμου με 30 εμπόδια, που έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τη φυσική αντοχή των συμμετεχόντων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φόντο τη μεγαλύτερη κρυστάλλινη λιμνοθάλασσα της Ταϊλάνδης. Η Spartan Thailand έχει ζητήσει την υποστήριξη περισσότερων από 20 πρεσβευτών και influencers της επωνυμίας για την προώθηση της εκδήλωσης, με προβλεπόμενη εμβέλεια πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές. Το Γραφείο Συνεδρίων και Εκθέσεων της Ταϊλάνδης (TCEB), μαζί με την επαρχία Πουκέτ και το RUNRIO Ταϊλάνδης, έχουν επίσης χορηγήσει την εκδήλωση.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.