Βουδιστές αξιωματούχοι επιθεωρούν τους ναούς του Πουκέτ για να αποτρέψουν την απάτη στις ξένες επιχειρήσεις μετά το περιστατικό στο Τσονμπούρι

Πουκέτ -

Το Εθνικό Γραφείο του Βουδισμού επιθεώρησε ναούς στο Πουκέτ για να αποτρέψει την απάτη από ξένες επιχειρήσεις, αφού οι κινεζικές επιχειρήσεις φέρεται να πούλησαν ψεύτικα θρησκευτικά φυλαχτά σε ναό στο Τσονμπούρι.

Την Πέμπτη (17 Αυγούστουth), μια ομάδα αξιωματούχων από την Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ, το Γραφείο Βουδισμού του Πουκέτ και τη Μετανάστευση του Πουκέτ επιθεώρησαν αρκετούς ναούς στο Πουκέτ που ήταν ο ναός Latthi Wanaram (Wat Tai) στο Chalong, ο ναός Sawang Arom (Wat Rawai), ο ναός Khao Rang ( Πόλη του Πουκέτ), ο ναός Kathu και ο ναός Sri Soonthorn (Wat Baan Phon) στο Thalang.

Το Γραφείο του Βουδισμού του Πουκέτ είπε στην Phuket Express ότι η επιθεώρηση ακολουθεί την εντολή του Εθνικού Γραφείου του Βουδισμού να αποτρέψει τη λειτουργία κινεζικών επιχειρήσεων σε ναούς αφού διαπιστώθηκε ότι είχαν νοικιάσει μια περιοχή και πούλησαν ψεύτικα φυλαχτά σε τουρίστες σε ναό στο Τσονμπούρι .

Εν τω μεταξύ, Οι αξιωματούχοι του Τσονμπούρι συνεχίζουν τις δικές τους επιθεωρήσεις μετά το προαναφερθέν περιστατικό.

Δεν υπήρξαν αναφορές για σημαντικά προβλήματα που βρέθηκαν στο Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.