Ο δεύτερος και ο τρίτος γιος του βασιλιά της Ταϊλάνδης επιστρέφουν στις ΗΠΑ μετά από την πρώτη επίσκεψη μετά από 27 χρόνια

Ταϊλάνδη -

Ο δεύτερος και ο τρίτος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας, Βασιλιά Maha Vajiralongkorn, επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη μετά την επίσκεψη στην Ταϊλάνδη.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο δεύτερος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας, βασιλιά Maha Vajiralongkorn, επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη μετά από 27 χρόνια.

Ο τρίτος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας, βασιλιά Maha Vajiralongkorn, επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες.

Τώρα για την ενημέρωση:

Οι Than Aon και Than Aong αναχώρησαν από την Ταϊλάνδη την Τρίτη (15 Αυγούστουth) νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi στο Samut Prakan με κατεύθυνση τη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο Than Aon και ο Than Aong είπαν ευχαριστώ στον Τύπο στο αεροδρόμιο. «Σας ευχαριστούμε που μας αποβιβάσατε εδώ στο αεροδρόμιο. Αυτή την εβδομάδα ήμασταν πολύ απασχολημένοι καθώς ήμασταν στην Ταϊλάνδη για λίγες μόνο ημέρες. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε εντός και για την Ταϊλάνδη. Θέλουμε να δούμε περισσότερα από την Ταϊλάνδη συνολικά. ”

«Έχουμε λάβει πολλή αγάπη από τον κόσμο της Ταϊλάνδης εδώ. Μετά από πολύ καιρό που είχαμε μείνει εδώ, 27 χρόνια, οι καρδιές μας είναι γεμάτες».

«Η Ταϊλάνδη θα είναι μια χώρα ελπίδας. Οι Ταϊλανδοί έχουν πολλή αγάπη και ελπίδα. Σέβονται ο ένας τον άλλον και ακούνε ο ένας τον άλλον. Δεν έχει σημασία ποιοι είμαστε, σε αυτή τη χώρα είμαστε Ταϊλανδοί, είμαστε φίλοι, είμαστε οικογένειες, είμαστε οι ίδιοι Ταϊλανδοί. Δίνουμε αγάπη ο ένας στον άλλο, ζητάμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον».

Τα δύο αδέρφια έλαβαν ευρεία υποστήριξη στα social media για την επίσκεψή τους συνολικά.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/