Ο βουλευτής Move Forward ζητά συγγνώμη για το περιστατικό στο εστιατόριο Ekkamai

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο βουλευτής του Move Forward Chorayuth Chaturapornprasithas απηύθυνε δημόσια συγγνώμη μετά τις κατηγορίες για συμμετοχή του σε καυγά που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Αυγούστου σε ένα εστιατόριο στην περιοχή Ekkamai της Μπανγκόκ.

Ο Chorayuth μπήκε στο Facebook για να υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι των διαδικτυακών ισχυρισμών, υποστηρίζοντας ότι ούτε ο ίδιος ξεκίνησε τον καυγά ούτε επιτέθηκε στον άγνωστο άνδρα που εμπλέκεται. Αντίθετα, ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα απρόκλητης επίθεσης.

Εξιστορώντας τα γεγονότα, ο βουλευτής εξήγησε ότι απολάμβανε ένα δείπνο αργά το βράδυ στην κανονική του εστία στο Εκκαμάι με μια ομάδα φίλων. Πρόβλημα προέκυψε όταν ένα άτομο πλησίασε το τραπέζι του για μια σύντομη συνομιλία, η οποία κλιμακώθηκε όταν ο άνδρας κλώτσησε μια καρέκλα και επέστρεψε στο δικό του τραπέζι. Στη συνέχεια, πλησίασε ξανά την ομάδα τους, φέρεται να παρενοχλούσε μια γυναίκα στο κόμμα του Chorayuth.

Ο Chorayuth δήλωσε ότι παρενέβη για να προστατεύσει τη γυναίκα από περαιτέρω παρενόχληση. Ωστόσο, αυτή η παρέμβαση προφανώς οδήγησε τον άνδρα να του επιτεθεί σωματικά με χαστούκια και μπουνιές. Σε απάντηση, ο Chorayuth δήλωσε ότι ενήργησε ενστικτωδώς, αντεκδικώντας τον επιτιθέμενο του.

Εν τω μεταξύ, η Supawadee Tungprom, η γυναίκα που στοχοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του καβγά, μοιράστηκε την άποψή της στο Facebook. Υποστήριξε ότι δεν είχε προηγούμενη γνωριμία με τον εμπλεκόμενο άνδρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι έβαλε τα χέρια του στο λαιμό της.

Στο σημείο κλήθηκαν οι τοπικές αρχές και τελικά η κατάσταση λύθηκε φιλικά. Ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε συγγνώμη από τον Supawadee και συμφώνησε να μην κινηθεί νομικά εναντίον του Chorayuth. Καθώς το περιστατικό συγκεντρώνει την προσοχή και το βίντεο συνεχίζει να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η απάντηση του βουλευτή του Move Forward και η ειρηνική επίλυση της διαμάχης συζητούνται τόσο στις τοπικές όσο και στις ευρύτερες διαδικτυακές κοινότητες.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Παρόμοια άρθρα:

Το μελλοντικό μέλος του κοινοβουλίου με λίστα κόμματος Move Forward, κα Nateepat Kulsetthasith, 46 ετών, παραιτήθηκε από το κόμμα την Τρίτη (16 Μαΐουth) αφού συνελήφθη στην Μπανγκόκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το μελλοντικό μέλος της λίστας του κόμματος Move Forward που παραιτήθηκε από το κόμμα την Τρίτη (16 Μαΐουth) κατηγορήθηκε επίσημα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Μπανγκόκ.

Μια γυναίκα φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τον φίλο της στο Chonburi που είναι μέλος του κοινοβουλίου της Μπανγκόκ από το Κόμμα Move Forward.

Ένα μέλος του κοινοβουλίου στην Μπανγκόκ από το Κόμμα Move Forward παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα πρόσφατα στο Τσονμπούρι ενώ ταξίδευε μεταξύ Πατάγια και Σρι Ράτσα.

Μια γυναίκα που κατηγόρησε έναν βουλευτή της Μπανγκόκ από το Move Forward Party για σωματική επίθεση απέσυρε όλες τις αναφορές της αστυνομίας εναντίον του. 

Ο βουλευτής (βουλευτής) της εκλογικής περιφέρειας 3 της Ραγιονγκ, Νακοντσάι Κουναρόνγκ, ανακοίνωσε την παραίτησή του αφού η εκλογική επιτροπή του Ραγιονγκ ζήτησε από την Εκλογική Επιτροπή να τον ακυρώσει.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.