Το Cruise Liner από τη Σιγκαπούρη φτάνει στο Πουκέτ με 3,865 τουρίστες

Πουκέτ -

Ένα κρουαζιερόπλοιο από τη Σιγκαπούρη έφτασε με 3,865 τουρίστες σε μια προβλήτα στο Wichit του Mueang Phuket.

Την Τρίτη (15 Αυγούστουth) στις 6:00 π.μ., οι αξιωματούχοι του Πουκέτ καλωσόρισαν 3,865 τουρίστες στο Phuket Marine Custom Pier στον κόλπο Makham. Έφτασαν με το κρουαζιερόπλοιο Genting Dream, ένα εθνικό πλοίο των Μπαχάμες αλλά πρόσφατα από τη Σιγκαπούρη.

Το Genting Dream αναχώρησε από το Πουκέτ στις 2:00 μ.μ. την ίδια μέρα με προορισμό το Πενάνγκ στη Μαλαισία, αλλά όχι πριν πολλοί επιβάτες σύμφωνα με πληροφορίες απόλαυσαν το Πουκέτ και παρείχαν στην τοπική οικονομία εισόδημα επισκεπτόμενοι τοπικά τουριστικά αξιοθέατα και καταστήματα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.