Ιογενές περιστατικό με Κινέζο τουρίστα στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ προκαλεί μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση

Μπανγκόκ -

Ένας θυμωμένος Κινέζος τουρίστας προσπάθησε να χτυπήσει την τουριστική αστυνομία στο Διεθνές Αεροδρόμιο Don Mueang με σκέιτμπορντ αφού δεν του επέτρεψαν να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο που κατευθυνόταν προς την Κίνα το βράδυ της Τετάρτης 9 Αυγούστου.

Το περιστατικό έγινε viral το περασμένο Σαββατοκύριακο και οδήγησε σε πολλά σχόλια και απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλά επικριτικά για το πώς η αστυνομία της Ταϊλάνδης αντέδρασε στο περιστατικό. Η αστυνομία, ωστόσο, υποβάθμισε το περιστατικό δηλώνοντας ότι είναι προσεκτική και ερευνά την κατάσταση.

Ο τουρίστας αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Τσεν, 45 ετών, και προκάλεσε μια σκηνή στο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ αφού η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την αλλαγή της πύλης επιβίβασης για την πτήση του γύρω στα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Αυτό εξόργισε τον τουρίστα, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να προκαλεί ταραχή φωνάζοντας στον τερματικό σταθμό αναχωρήσεων. Για λόγους ασφαλείας, ο καπετάνιος της πτήσης του αποφάσισε να του απαγορεύσει την επιβίβαση στο αεροπλάνο, κάτι που τον εξόργισε ακόμη περισσότερο. Τα γλωσσικά εμπόδια επιδείνωσαν επίσης την κατάσταση.

Στη συνέχεια, δύο τουριστικοί αστυνομικοί στο αεροδρόμιο πλησίασαν τον Κινέζο τουρίστα για να προσπαθήσουν να τον ηρεμήσουν, αλλά εκείνος προσπάθησε επανειλημμένα να τους χτυπήσει με ένα skateboard που κουβαλούσε. Στην πραγματικότητα όμως δεν τους χτύπησε.

Προσποιήθηκε επίσης ότι κουνούσε το πόδι του στο πρόσωπο ενός από τους αστυνομικούς, αλλά ο αστυνομικός στάθηκε στο ύψος του. Τελικά, οδηγήθηκε έξω χωρίς να προκληθεί ζημιά στο αεροδρόμιο.

Αναφέρθηκε ότι μετά από κάποιες συνομιλίες με την αεροπορική εταιρεία, δόθηκε στον τουρίστα εισιτήριο για τη χώρα του και έφυγε από την Ταϊλάνδη την Πέμπτη 10 Αυγούστου. Το θυμό του καταγράφηκε και αναρτήθηκε στο TikTok από ορισμένους επιβάτες και στη συνέχεια οι χρήστες του Διαδικτύου φέρεται να επέκριναν τους αστυνομικούς για τη φαινομενική αναποφασιστικότητα τους στο χειρισμό της κατάστασης.

Η αστυνομία, ωστόσο, είπε ότι ήταν ήρεμη και έκανε διακριτικότητα και ως αποτέλεσμα δεν τραυματίστηκε κανείς. Υποβάθμισαν επίσης το περιστατικό, δηλώνοντας ότι δεν ήταν ένα σημαντικό ζήτημα και ότι ο άνδρας μόλις είχε χάσει την ψυχραιμία του.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/