Το Πουκέτ προειδοποιεί για ισχυρή βροχή και ισχυρούς ανέμους αυτή την εβδομάδα

Πουκέτ -

Το Νότιο Μετεωρολογικό Κέντρο (Δυτική Ακτή) εξέδωσε προειδοποίηση τη Δευτέρα (14 Αυγούστου) για ισχυρές βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και υψηλά κύματα στην περιοχή Ανταμάν συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ.

Από 14 Αυγούστου έως 15 Αυγούστουth, 2023 ένας ισχυρός νοτιοδυτικός μουσώνας επικρατεί στη Θάλασσα Ανταμάν και στη νοτιοδυτική ακτή της Ταϊλάνδης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονη βροχόπτωση σε ορισμένες περιοχές. Οι πληγείσες περιοχές περιλαμβάνουν το Ranong, το Phang Nga, το Phuket, το Krabi, το Trang και το Satun. Οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν πιθανές έντονες καιρικές συνθήκες.

Τα κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν έχουν ύψος έως και τρία μέτρα και πάνω από τρία μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες. Όλα τα πλοία θα πρέπει να κινούνται με προσοχή και να αποφεύγουν τις περιοχές με καταιγίδες. Τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.