Ο τρίτος γιος του βασιλιά της Ταϊλάνδης επισκέπτεται την Ταϊλάνδη για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες

Ταϊλάνδη -

Ο τρίτος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας, βασιλιά Maha Vajiralongkorn, επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες.

Πρώτον, για το πλαίσιο:

Ο δεύτερος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας, βασιλιά Maha Vajiralongkorn, επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη μετά από 27 χρόνια.

Τώρα, για την ιστορία μας:

Ο γιατρός Chakriwat Vivacharawongse, 40, γνωστός στους Ταϊλανδούς ως «Than Aong» ενώθηκε με τον μεγαλύτερο αδελφό του Vacharaesorn Vivacharawongse «Than Aon» στην Μπανγκόκ την Κυριακή (13 Αυγούστου).th).

Ο Than Aong είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Είχα την ευκαιρία να αποτίσω σεβασμό στο άγαλμα του πρίγκιπα Μαχιδόλ αυτοπροσώπως στην Ταϊλάνδη. Καθώς πλέον είμαι γιατρός, εμπνέομαι από αυτόν. Ακολουθώ τη θέλησή του να μεταδώσω την έμπνευση σε άλλους μαθητές να γίνουν καλοί γιατροί». Ο Than Aong τίμησε επίσης το άγαλμα του παππού του, του αείμνηστου βασιλιά Bhumibol Adulyadej.

Ο Than Aong είναι ο ιδρυτής του New Yor, ο ιδρυτής του Chakriwat Medical Information Center στη Νέα Υόρκη.

Η Wassana Nanuam, μια ανώτερη δημοσιογράφος των ΜΜΕ της Ταϊλάνδης, δημοσίευσε φωτογραφίες στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της και ανέφερε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Than Aong και ο Than Aon είναι μαζί στην Ταϊλάνδη από τότε που ήταν παιδιά.

Και οι δύο άντρες κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες για δεκαετίες και αυτό το ταξίδι θεωρείται ευρέως ως ταξίδι συμφιλίωσης με την κληρονομιά και το παρελθόν τους, αν και και οι δύο άνδρες έχουν τονίσει ότι είναι ένα προσωπικό ταξίδι. Το Βασιλικό Παλάτι δεν έχει εκδώσει επίσημα δήλωση σχετικά με τις επισκέψεις μέχρι την ώρα του Τύπου.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/