Βρετανός τουρίστας καλεί για βοήθεια αφού ο καπετάνιος έπεσε αναίσθητος στη θάλασσα Phang Nga

Phang Nga -

Ένας Βρετανός τουρίστας κάλεσε σε βοήθεια αφού ένας καπετάνιος σκαφών έπεσε αναίσθητος ενώ βρίσκονταν μαζί στη θάλασσα στο Phang Nga.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express την Παρασκευή (11 Αυγούστου) ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από την τηλεφωνική γραμμή 1155 της τουριστικής αστυνομίας. Ένας άνδρας Βρετανός τουρίστας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε με το όνομά του, κάλεσε σε βοήθεια και είπε στην τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ότι είχε νοικιάσει μια βάρκα με μακριά ουρά με καπετάνιο από την προβλήτα Αν Πάο στο νησί Γιάο Νόι για να επισκεφτεί άλλα νησιά κοντά. Ο καπετάνιος του σκάφους έπεσε ξαφνικά αναίσθητος και δεν μπόρεσε να οδηγήσει το σκάφος πίσω στη στεριά. Ο Βρετανός τουρίστας δεν ήταν εκπαιδευμένος ούτε είχε αρκετή αυτοπεποίθηση για να κατευθύνει μόνος του το σκάφος.

Η Τουριστική Περιπολία επικοινώνησε με έναν αρχηγό του χωριού, με διοικητικούς υπαλλήλους και με ομάδα διάσωσης. Πήγαν στη θάλασσα και βρήκαν το σκάφος και οι τουρίστες στο σκάφος μεταφέρθηκαν με ασφάλεια πίσω στη στεριά.

Ο καπετάνιος του σκάφους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Koh Yao με ένα άγνωστο ιατρικό έκτακτο περιστατικό και το όνομά του δεν έγινε γνωστό για το ιατρικό του απόρρητο.

Οι τουρίστες ευχαρίστησαν τους αρμόδιους φορείς για τη γρήγορη ανταπόκριση και βοήθεια.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.