Χρόνια πολλά στη Βασίλισσα Μητέρα και Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας στην Ταϊλάνδη!

Εθνική -

Στην Ταϊλάνδη, η 12η Αυγούστου είναι μια ημέρα διπλής γιορτής, που συνδυάζει τη σημασία της μητρότητας και του βασιλικού θαυμασμού.

Την ημέρα αυτή, η Ημέρα της Μητέρας της Ταϊλάνδης συμπίπτει με τα 91α γενέθλια της Βασίλισσας Μητέρας, της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Sirikit, δημιουργώντας μια εγκάρδια περίσταση που θα βάψει τη χώρα στις αποχρώσεις του μπλε.

Η ημέρα θεωρείται εθνική εορτή και γιορτάζεται κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο από το 1976 κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Βασιλιά Bhumibol Adulyadej The Great (Rama 9).

Καθώς το έθνος τιμά τις μητρικές φιγούρες, οι δρόμοι ζωντανεύουν με μπλε διακοσμήσεις, φωτίζοντας την πόλη σε μια λαμπερή επίδειξη ενότητας και αγάπης. Το μπλε χρώμα, που συνδέεται με τη Βασίλισσα, χρησιμεύει ως σύμβολο του βαθύ σεβασμού και της ευλάβειας που τρέφει ο λαός της Ταϊλάνδης για τη μοναρχία και τις μητέρες του.

Επιπλέον, η φετινή γιορτή κερδίζει ένα επιπλέον επίπεδο χαράς καθώς πέφτει το Σαββατοκύριακο, επιτρέποντας σε οικογένειες και φίλους να συναντηθούν και να τιμήσουν τις μητρικές επιρροές στη ζωή τους. Επιπλέον, η επόμενη Δευτέρα, 14 Αυγούστου, έχει επίσης οριστεί ως υποκατάστατη αργία για να διασφαλιστεί ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι εκφράσεις ευγνωμοσύνης θα επεκταθούν πέρα ​​από το Σαββατοκύριακο.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη θρησκευτική εξαήμερη αργία που συνοδεύτηκε από απαγόρευση πώλησης αλκοόλ, δεν θα επιβληθούν τέτοιοι περιορισμοί κατά τη διάρκεια αυτής της επερχόμενης εορταστικής γιορτής της Ταϊλάνδης.

Ωστόσο, ενώ η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι πιο χαλαρή όσον αφορά τους κανονισμούς, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αρκετά κυβερνητικά ιδρύματα και διάφορες τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Thai Immigration, θα παραμείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια αυτής της τριήμερης αργίας.

Τέλος, από το προσωπικό του The Pattaya News και του TPN media, ζήτω η Βασίλισσα Μητέρα, χρόνια πολλά και ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας. Ελπίζουμε να περάσετε υπέροχα αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο!

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/