Το Move Forward Συγκαλείται για να Συζητήσει Μελλοντικές Πολιτικές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε μια πρόσφατη συνεδρίαση του Κόμματος Move Forward, μέλη του κοινοβουλίου (βουλευτές) από διάφορες περιφέρειες έλαβαν οδηγίες να επισκεφθούν τις τοπικές εκλογικές τους περιφέρειες και να συγκεντρώσουν απόψεις για τη διαδικασία της πρωθυπουργικής ψηφοφορίας.

Ο Pakamon Noon-anan, βουλευτής του κόμματος και αναπληρωτής εκπρόσωπος του Κόμματος Move Forward, αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εκτελεστικής επιτροπής της Τρίτης (8 Αυγούστου) και της συνεδρίασης των βουλευτών του κόμματος δεν κάλυψαν το θέμα της ψηφοφορίας του επόμενου πρωθυπουργού. Ωστόσο, δόθηκε εντολή στους βουλευτές της περιφέρειας να συγκεντρώσουν τις απόψεις του κοινού για την ψηφοφορία και τη στάση του κόμματος, καθώς δεν θα υπήρχε συναίνεση χωρίς τη φωνή του λαού.

Σε σχετικές εξελίξεις, ο αναπληρωτής αρχηγός του Move Forward, Pol Maj Gen Supisan Pakdeenaruenart, είπε ότι μπορεί να υποβληθεί πρόταση στην επόμενη κοινοβουλευτική συνεδρίαση για να υποστηριχθεί το Pheu Thai Party, ακόμη και αν αυτό θα σήμαινε την αντιπολίτευση του Move Forward. Ωστόσο, ο Pakamon διευκρίνισε ότι η γνώμη παραμένει προσωπική άποψη του Supisan και δεν έχει συζητηθεί ακόμη στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.

Ο Pakamon απέρριψε επίσης ισχυρισμούς ότι η υποστήριξη του Pheu Thai χωρίς να ενταχθεί στον προγραμματισμένο συνασπισμό του θα έμοιαζε με το κλείσιμο του Move Forward. Επέμεινε ότι μια τέτοια κίνηση θα ήταν απαράδεκτη, καθώς θα αντιπροσώπευε κατάρρευση της εκλογικής διαδικασίας. Πρόσθεσε ότι η κατάσταση με το κόμμα Pheu Thai και το πολιτικό περιβάλλον πρέπει να αξιολογηθούν περαιτέρω.

Επιπλέον, το Κόμμα Move Forward σχεδιάζει να προτείνει στο Κοινοβούλιο αρκετές τροποποιήσεις νόμων, που θα περιστρέφονται γύρω από θέματα όπως η τοπική αποκέντρωση, τα μέτρα κατά της διαφθοράς και η υιοθέτηση της διαφορετικότητας για συνολικά 9 σχέδια νόμων.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.