ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Άλλες δύο θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν χτυπημένες από πετρέλαιο στη Θάλασσα του Πουκέτ

Πουκέτ-

Άλλες δύο θαλάσσιες χελώνες βρέθηκαν χτυπημένες από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Σε πολλές παραλίες στο Thalang βρέθηκαν λεκέδες από λάδι μαζί με ένα μωρό θαλάσσιας χελώνας που φαινόταν να έχει επηρεαστεί από το λάδι.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ υπέβαλε αναφορά για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Μια δεύτερη θαλάσσια χελώνα βρέθηκε χτυπημένη από πετρέλαιο στη θάλασσα στο Πουκέτ. Οι θαλάσσιοι οικολόγοι είπαν ότι οι τοπικοί θαλάσσιοι πόροι είχαν επηρεαστεί σημαντικά.

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ έχει υποβάλει περισσότερες αστυνομικές αναφορές για νομικές ενέργειες κατά ενός σκάφους που απελευθέρωσε πετρέλαιο στη θάλασσα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπαν στο Phuket Express ότι αξιωματούχοι από το εθνικό πάρκο Sirinat στο Thalang ειδοποιήθηκαν από τους ντόπιους την Τρίτη (8 Αυγούστου).th) ότι μια θαλάσσια χελώνα είχε βρεθεί καλυμμένη με λάδι κοντά στην παραλία Nai Yang. Η Πράσινη Χελώνα είχε μήκος 29 εκατοστά και πλάτος 30 εκατοστά.

Την ίδια μέρα, το DMCR ειδοποιήθηκε από έναν ναυαγοσώστη στην παραλία Mai Khao ότι μια θαλάσσια χελώνα Olive Ridley βρέθηκε καλυμμένη με λάδι. Η χελώνα είχε πλάτος 15 εκατοστά και μήκος 16 εκατοστά. Και οι δύο χελώνες διασώθηκαν και το λάδι καθαρίστηκε από αυτές πριν μεταφερθούν στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Απειλούμενων Ζώων Sireetarn για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.