Ο δεύτερος γιος του βασιλιά της Ταϊλάνδης επιστρέφει στην Ταϊλάνδη μετά από 27 χρόνια

Ταϊλάνδη -

Ο δεύτερος γιος της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας, βασιλιά Maha Vajiralongkorn, επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη μετά από 27 χρόνια.

Ο Vacharaesorn Vivacharawongse, 42 ετών, είναι πολύ γνωστός στους Ταϊλανδούς ως «Than Aon» και έφτασε στην Ταϊλάνδη το Σάββατο (5 Αυγούστουth), 2023. Ο «Than Aon» έζησε και εργάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, δουλεύοντας στον νομικό τομέα.

Ο «Than Aon» επισκέφτηκε για πρώτη φορά ναούς και συναντήθηκε με ανώτερους μοναχούς προτού επισκεφθεί το Ίδρυμα Παιδικής Φροντίδας Slum υπό την αιγίδα της Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Galyani Vadhana Krom Luang Narathiwat Ratchanakarina στην Μπανγκόκ.

Οι άνθρωποι της Ταϊλάνδης τον καλωσόρισαν και μάλιστα είπαν τις λέξεις «Ζήτω». Ο «Than Aon», ωστόσο, ο οποίος δεν έχει επίσημα βασιλικό τίτλο, είπε, «Σε παρακαλώ μην μου λες αυτά τα λόγια γιατί δεν είμαι εδώ σε καμία επίσημη θέση ή ιδιότητα». Σήκωσε τα χέρια του στο «Wai» και σεβάστηκε τους Ταϊλανδούς και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους. Επίσης, έχει αναρτήσει στο προσωπικό του Facebook μια φωτογραφία του σε ένα ταξί Tuk Tuk που πήρε πολλά likes και shares.

Είπε στον διεθνή Τύπο για την επίσκεψή του στην Ταϊλάνδη «Έλαβα μια πολύ θερμή υποδοχή από τον λαό της Ταϊλάνδης. Έχω ζήσει πολύ καιρό στο εξωτερικό αλλά ποτέ δεν ξέχασα ότι είμαι Ταϊλανδός. Πέρασα το χρόνο μου στο εξωτερικό προωθώντας την ταϊλανδέζικη κουλτούρα και σε ξένους. Έχω φύγει από αυτή τη χώρα για 27 χρόνια και επιτέλους επέστρεψα σπίτι για να την επισκεφτώ. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα.”

Ο Than Aon δήλωσε ότι η επίσκεψη έγινε με δική του απόφαση και χωρίς επίσημη ιδιότητα και μέχρι την ώρα του Τύπου το Βασιλικό Παλάτι και η Οικία δεν είχαν εκδώσει επίσημη δήλωση, αν και η επίσκεψη αναφέρθηκε ευρέως στα ταϊλανδικά και ξένα μέσα ενημέρωσης.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/