Διαδηλωτές νέων διαδηλώνουν κατά του Ταϊλανδού γερουσιαστή στο Υπουργείο Πολιτισμού

Εθνική -

Η υπό τη νεολαία ομάδα διαμαρτυρίας Thalu Wang διαδήλωσε μπροστά στο Υπουργείο Πολιτισμού της Ταϊλάνδης την Κυριακή, 6 Αυγούστου, ζητώντας την ανάκληση της ιδιότητας του εθνικού καλλιτέχνη ενός γερουσιαστή που φέρεται να μην υποστήριξε τον προηγούμενο συνασπισμό υπό την ηγεσία του Move Forward.

Η συγκέντρωση έγινε χθες το βράδυ με σχετικά μικρό αριθμό παρευρισκομένων, κυρίως έφηβοι από την Ταϊλάνδη.

Ο στόχος της διαδήλωσης ήταν να ζητήσει την αφαίρεση του εθνικού καθεστώτος καλλιτέχνη ενός γερουσιαστή ονόματι κ. Nawarat Pongpaiboon, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές, επέλεξε να απέχει από την ψηφοφορία κατά την προηγούμενη ψηφοφορία για την πρωθυπουργία κατά την οποία η ηγέτης του Move Forward Pita Limjaroenrat απέτυχε. αναλαμβάνω την εξουσία.

Οι διαδηλωτές, ντυμένοι με μαύρα ρούχα και μάσκες, ζωγράφισαν σύμβολα γκράφιτι στο έδαφος και στην πινακίδα μπροστά από το Υπουργείο Πολιτισμού για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το υπουργείο.

Πέταξαν επίσης φυλλάδια και καπνογόνα πάνω από τον φράχτη του υπουργείου, αν και οι γενικές δραστηριότητες ήταν ειρηνικές και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Αρκετοί αστυνομικοί ήταν παρόντες στο υπουργείο και περιόρισαν την πρόσβαση στους διαδηλωτές. Το προσωπικό ασφαλείας ήταν επίσης σε επιφυλακή για να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού του συγκροτήματος.

Οι διαδηλωτές τελικά εγκατέλειψαν την περιοχή αφού ολοκλήρωσαν την κλήση τους.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/