Συνεχίζεται η έρευνα για τον φρικιαστικό φόνο από διάσημο Ισπανό σεφ στην Ταϊλάνδη

Σουράτ Θάνι —

Η ιατροδικαστική ομάδα επιβεβαίωσε ότι τα μέρη του σώματος που βρέθηκαν σε χωματερή στο νότιο τουριστικό νησί Pha Ngan της Ταϊλάνδης, Surat Thani, ανήκουν σε έναν Κολομβιανό που πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τον Ισπανό εραστή του.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν Ισπανό ύποπτο που φέρεται να δολοφόνησε και να διαμελίσει τον Κολομβιανό σύντροφό του στο νότιο τουριστικό νησί Pha Ngan, Surat Thani.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης DNA έδειξαν ότι τα μέρη του σώματος ανήκαν στον κ. Edwin Miguel Arrieta Arteaga, έναν 44χρονο Κολομβιανό χειρουργό αλλαγής φύλου, ο οποίος πήγαινε ταξίδι στο νησί Pha Ngan με τον Ισπανό σύντροφό του, κ. Daniel Jeronimo. Sancho Bronchalo, 29.

Ο κ. Έντουιν έχασε μυστηριωδώς την επαφή με τους συγγενείς του αφού ταξίδεψε στο νησί για να απολαύσει το πάρτι της πανσέληνου με τον κύριο Ντάνιελ. Τα τεμαχισμένα μέρη του σώματός του βρέθηκαν αργότερα γεμισμένα σε σακούλες σκουπιδιών σε χωματερή στο νησί.

Μέχρι στιγμής, ο κύριος Ντάνιελ παραδέχτηκε ότι φέρεται ότι δολοφόνησε και χώρισε το σώμα του εραστή του, ισχυριζόμενος ότι ο κ. Έντουιν προσπάθησε να κάνει σεξ με τη βία μαζί του. Αυτό οδήγησε σε έναν καυγά όπου ο κύριος Ντάνιελ γρονθοκόπησε τον κ. Έντουιν μια φορά, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει θανάσιμα το κεφάλι του σε μια μπανιέρα. Αυτό ανάγκασε τον κ. Ντάνιελ να πρέπει να απορρίψει το πτώμα διαμελίζοντάς το, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, αν και η αστυνομία παρέμενε δύσπιστη σχετικά με αυτό.

Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος είχε σχεδιάσει το περιστατικό σχολαστικά, αφού κάλεσε τη σύντροφό του να συναντηθούν στο νησί και αγόρασε τα κατάλληλα εργαλεία για να τεμαχίσει το πτώμα.

Ο κ. Ντάνιελ κρατείται με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, της απόκρυψης της σορού και της παραποίησης των στοιχείων.

Επιπλέον, η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο κ. Δανιήλ είχε επισκεφθεί στο παρελθόν μία φορά το νησί. Χρησιμοποίησε επίσης την πιστωτική κάρτα του κ. Έντουιν και τα χρήματά του για να επενδύσει στο άνοιγμα ενός εστιατορίου στην Ισπανία.

Εκτός από την υποτιθέμενη διαμάχη για ζήλια, το κίνητρο μπορεί να είχε και οικονομικά ζητήματα, ανέφερε η αστυνομία.

Η έρευνα για τα υπόλοιπα μέρη του σώματος του θύματος που ο ύποπτος έσκαψε στη θάλασσα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αρχές να ανακτούν με επιτυχία μια μαύρη τσάντα που περιείχε το κεφάλι, τα δύο χέρια και τα χέρια του θύματος στις 6 Αυγούστου.

Αυτό ανεβάζει τα συνολικά μέρη του σώματος που βρέθηκαν σε οκτώ από τα συνολικά 14, αφήνοντας έξι μέρη να εξακολουθούν να λείπουν, όπως ισχυρίστηκε ο ύποπτος.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο κύριος Ντάνιελ είναι γιος του γνωστού Ισπανού ηθοποιού, του Ροντόλφο Σάντσο Αγκίρε. Επιπλέον, είναι επίσης εγγονός του Félix Ángel Sancho Gracia, ενός θρυλικού Ισπανού ηθοποιού.

Ο πατέρας του φέρεται να σχεδιάζει να επισκεφθεί την Ταϊλάνδη αφού έμαθε για την τρέχουσα κατάσταση του γιου του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/