Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Ταϊλάνδης εγκαινιάζει νέα πολύγλωσση διαδικτυακή πύλη για την Ταϊλάνδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Ταϊλάνδης (PRD) είναι περήφανο που παρουσιάζει το "SAWASDEE THAILAND", μια πολύγλωσση διαδικτυακή πύλη προσβάσιμη μέσω www.thailand.go.th. Ο ιστότοπος χρησιμεύει ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για την Ταϊλάνδη.

4 Αυγούστου 2023: Η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών του Τμήματος Μόνιμου Γραμματέα (DCIO), κα Oranuch Srinon, προήδρευσε της εκδήλωσης «PR PLAN FOR ALL: Creative Communications Drive Nationwide Effort» στις 31 Ιουλίου 2023. Ανήγγειλε την έναρξη της Ταϊλάνδης κεντρικός ιστότοπος κάτω από τον τομέα www.thailand.go.th, σημειώνοντας ένα σημαντικό βήμα στην προώθηση των προσπαθειών δημοσίων σχέσεων. Ο ιστότοπος «thailand.go.th» έχει σχεδιαστεί για να είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών τόσο για αλλοδαπούς όσο και για πολίτες της Ταϊλάνδης, παρέχοντας κρίσιμα δεδομένα για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεων σε επενδύσεις, οικονομικά και κοινωνικά εγχειρήματα, που είναι ζωτικής σημασίας για το έθνος.

Η κ. Sudruetai Lertkasem Αναπληρώτρια Διευθύντρια – Γενικό Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων πρόσθεσε ότι αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος ειδήσεων και ενημέρωσης δημοσίων σχέσεων. Ενσωματώνει διάφορες υπουργικές λειτουργίες, όπως η μετανάστευση, ο τουρισμός, η απασχόληση, οι επιχειρήσεις, οι επενδύσεις, οι τέχνες και ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η δημόσια υγεία, η τεχνολογία και το περιβάλλον. Απευθύνεται σε όλες τις ξένες ομάδες που σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών και επενδυτών, φοιτητών, τουριστών, εργαζομένων και συνταξιούχων. Παρέχει επίσης χρήσιμο πληροφορίες για τους πολίτες της Ταϊλάνδης. Ο ιστότοπος υποστηρίζει πέντε γλώσσες: ταϊλανδικά, αγγλικά, κινέζικα, ιαπωνικά και γερμανικά.

Ο σχεδιασμός του www.thailand.go.th ανταποκρίνεται, καθιστώντας το συμβατό με όλες τις συσκευές, ενώ παρέχει ευεργετικά δεδομένα και ελκυστικές λειτουργίες. Περιλαμβάνει:

  • Μια ενότητα "Σχετικά με την Ταϊλάνδη" που προσφέρει ολοκληρωμένες βασικές πληροφορίες για την Ταϊλάνδη, όπως τον εθνικό ύμνο της Ταϊλάνδης, τη γεωγραφία, τον πληθυσμό, το νόμισμα, τις μεγάλες βιομηχανίες και τη διακυβέρνηση.
  • Μια ενότητα "Θέμα" που εμφανίζει τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις και άρθρα, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τις ενημερωμένες ειδήσεις γρήγορα.
  • Μια ενότητα "Πιο δημοφιλή" που παρουσιάζει ταξινομημένα άρθρα ειδήσεων με τους πέντε υψηλότερους αναγνώστες.
  • Μια ενότητα "Πολυμέσα" που παρουσιάζει διάφορες μορφές πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων κειμένου, εικόνων, γραφικών πληροφοριών και κινούμενων εικόνων, τόσο πραγματικών όσο και κινούμενων infographics.
  • Μια λειτουργία «Προσβασιμότητα» που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την έννοια «Σχεδιασμός για όλους» για να διασφαλίζει την ίση πρόσβαση στις πληροφορίες για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμογών μεγέθους κειμένου και ρυθμίσεων χρώματος για χρήστες με προβλήματα όρασης.
  • Μια λειτουργία "Αναζήτηση" που διευκολύνει την εύρεση πληροφοριών εντός του ιστότοπου, με δυνατότητες αναζήτησης κειμένου και φωνής.
  • Ένας σύνδεσμος προς δεδομένα από διαφορετικά τμήματα, που υποστηρίζει την ενοποίηση πληροφοριών με όλα τα τμήματα του υπουργείου μέσω RSS Feed και API.

Η ανάπτυξη της κεντρικής ιστοσελίδας της Ταϊλάνδης, "www.thailand.go.th», στοχεύει όχι μόνο να παρέχει ένα κανάλι επικοινωνίας για ακριβή αντίληψη και κατανόηση για την Ταϊλάνδη για τους πολίτες και την παγκόσμια κοινότητα, αλλά και να υποστηρίξει τη μεταρρύθμιση της Ταϊλάνδης 4.0. Οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις σωστές πληροφορίες, οι οποίες όχι μόνο ενισχύει την αποτελεσματικότητα της εργασίας του δημόσιου τομέα, αλλά επίσης απεικονίζει μια θετική εικόνα της χώρας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.