Μια ματιά στην εβδομάδα που έρχεται στο Ταϊλάνδη Ειδήσεις: Η Ημέρα της Μητέρας είναι εδώ και πολλά άλλα

Ακολουθεί η τακτική μας παρουσία στα μέσα TPN, στην οποία επισημαίνουμε σημαντικά γεγονότα ή πράγματα που συμβαίνουν την ερχόμενη εβδομάδα για τους αναγνώστες μας. Αυτό επιτρέπει σε κάποιον να γνωρίζει τι συμβαίνει χωρίς να χρειάζεται να διαβάσει τα δεκάδες τακτικά άρθρα, ιστότοπους ή ενότητες μας.

Πάμε!

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους αναγνώστες μας μπορεί να αισθάνονται λίγο deja vu όταν λέμε ότι έρχεται άλλο ένα σαββατοκύριακο διακοπών, αλλά ένα άλλο Σαββατοκύριακο διακοπών είναι πράγματι προ των πυλών.

Η γιορτή της μητέρας στην Ταϊλάνδη είναι το Σάββατο 12 Αυγούστου. Αυτά είναι επίσης τα 91α γενέθλια της αγαπημένης Βασίλισσας Μητέρας στην Ταϊλάνδη και θα γιορταστούν ιδιαίτερα με το μπλε χρώμα.

Δεδομένου ότι η αργία πέφτει το Σαββατοκύριακο, η ημέρα αντικατάστασης της περίστασης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Αυγούστου. Αυτή τη μέρα θα κλείσουν κυβερνητικά γραφεία, πολλές τράπεζες και άλλες, όπως η Ταϊλανδική Μετανάστευση, γι' αυτό να είστε ενήμεροι εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν απαγορεύσεις πωλήσεων αλκοόλ για αυτές τις διακοπές, σε αντίθεση με τις πρόσφατες θρησκευτικές αργίες που έφεραν ένα εξαήμερο Σαββατοκύριακο διακοπών.

Όσον αφορά την πολιτική της Ταϊλάνδης, θα είναι μια ήρεμη εβδομάδα καθώς το Ταϊλανδικό Δικαστήριο Χάρτη συζητά για το εάν είναι συνταγματικό για το Κοινοβούλιο να αρνηθεί να διορίσει εκ νέου τον αρχηγό του Κόμματος Move Forward Πίτα ως πρωθυπουργό μετά από μια προηγούμενη αποτυχημένη ψηφοφορία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη φαινομενικά ατελείωτη πολιτική κατάσταση και να τσακωθείτε για το ποιος σχηματίζει τη νέα κυβέρνηση της Ταϊλάνδης εδώ. Οποιαδήποτε απόφαση για τον νέο πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης και ψηφοφορία δεν θα λάβει χώρα μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Ελπίζουμε όλοι να έχουν ένα ασφαλές και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο για την Ημέρα της Μητέρας, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Adam Judd, TPN Media

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.