Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε περιστατικό πυροβολισμών στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από περιστατικό πυροβολισμών που σχετίζεται με πυροβόλα όπλα στην Πατόνγκ.

Ο αντισυνταγματάρχης Chompunuch Anantayakun της αστυνομίας της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό την Πέμπτη νωρίς το πρωί (3 Αυγούστουrd) κοντά σε μια διασταύρωση στο δρόμο Petch Kood.

Η αστυνομία της Patong και ομάδες διάσωσης έφτασαν στο σημείο για να βρουν φρέσκες κηλίδες αίματος στο δρόμο. Δύο άτομα που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς είχαν ήδη μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κύριος Doe, 21 ετών, και ο κύριος Dream, 20. Ο κύριος Doe είχε τραυματίσει το δεξί του πόδι και ο κύριος Dream έχει τραυματίσει το δάχτυλό του. Στο σημείο, η αστυνομία της Πατόνγκ βρήκε επίσης ένα εξαντλημένο φυσίγγιο και μια σφαίρα.

Ο αντισυνταγματάρχης Chompunuch είπε στο Phuket Express ότι δύο μέρη μιλούσαν για μια άγνωστη προσωπική διαμάχη πριν ένα από τα μέρη, που επέβαινε σε ένα σεντάν, ανοίξει πυρ εναντίον των δύο τραυματιών προτού φύγουν με το όχημά τους.

Η αστυνομία της Πατόνγκ έχει ήδη αναγνωρίσει τους ύποπτους που άνοιξαν πυρ δημόσια και αναζητά στοιχεία για να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα αναρρώνουν από τα τραύματά τους σε τοπικό νοσοκομείο μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.