Βρέθηκε ανθρώπινη λεκάνη πεταμένη σε χωματερή στο νησί Pha Ngan, πιθανώς αλλοδαπός

ΦΩΤΟ: MGR

Νησί Pha Ngan, Surat Thani -

Μια ανθρώπινη λεκάνη με έντερα ακόμα συνδεδεμένα βρέθηκε πεταμένη σε χώρο υγειονομικής ταφής σκουπιδιών στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani.

Ο καπετάνιος Suteep Chadakan της αστυνομίας Pha Ngan ειδοποιήθηκε για τα ανθρώπινα μέρη την Πέμπτη (3 Αυγούστου) σε χώρο υγειονομικής ταφής σκουπιδιών στον δήμο Koh Pha Ngan Island. Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έφτασαν στο σημείο με τα σωστικά συνεργεία για να βρουν μια αρσενική λεκάνη πλάτους 50 εκατοστών και βάρους περίπου πέντε κιλών μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών. Στη διπλή σακούλα βρήκαν και ανθρώπινα έντερα.

Η αστυνομία πίστευε ότι τα ανθρώπινα μέρη ανήκαν σε έναν ξένο επειδή τα οστά ήταν πολύ μεγαλύτερα από ένα κανονικό σώμα της Ταϊλάνδης και είχαν πολλά λιπίδια. Πιστεύεται ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον 24 ώρες.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τα εξαρτήματα πετάχτηκαν σε έναν κάδο απορριμμάτων προτού ένας απορριμματοσυλλέκτης βάλει τον κάδο σε ένα απορριμματοφόρο και πετάξει τα υπολείμματα στη χωματερή για να περιμένουν μελλοντική αποτέφρωση. Η αστυνομία του Koh Pha Ngan προσπαθεί να βρει άλλα μέρη του σώματός του και να αναζητήσει πιθανούς υπόπτους καθώς και να εντοπίσει σε ποιον ανήκε η λεκάνη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.