Η αστυνομία του Πουκέτ μπαίνει σε καταδίωξη αυτοκινήτου με έναν Νιγηριανό σε παραμονή τεσσάρων ετών, κατάσχεσε κοκαΐνη από το σπίτι του

Πουκέτ -

Η αστυνομία κυνήγησε έναν Νιγηριανό με σεντάν, του οποίου το διαβατήριο είχε λήξει περίπου τέσσερα χρόνια πριν, για περίπου 20 χιλιόμετρα και αργότερα κατέσχεσε κοκαΐνη σε ένα σπίτι στο Πουκέτ όπου διέμενε ο άνδρας.

Η Αστυνομία Μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το απόγευμα της Πέμπτης (3 Αυγούστουrd) αυτοί και η αστυνομία του Cherng Talay κυνήγησαν ένα ύποπτο σεντάν στο Thalang. Το σεντάν κυνηγήθηκε από το Cherng Talay στο Thalang στον κεντρικό δρόμο Thep Krasattri περνώντας το Μνημείο της Ηρωίδας στο Pa Klok πριν κατευθυνθεί στο Koh Kaew στο Mueang Phuket και στο Kathu. Το σεντάν τελικά κόλλησε σε ένα χαντάκι στο Kathu. Το σεντάν χτύπησε πολλά οχήματα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Ο αλλοδαπός πήδηξε από το σεντάν και έφυγε τρέχοντας από την αστυνομία για 300 μέτρα πριν συλληφθεί. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κ. George Ananere, 26 ετών, Νιγηριανός υπήκοος. Το διαβατήριό του είχε λήξει πριν από τέσσερα χρόνια λίγο πριν την πανδημία Covid – 19. Φέρεται να πουλούσε κοκαΐνη στην περιοχή Cherng Talay και Patong και ανώνυμοι πολίτες τον είχαν αναφέρει στην αστυνομία.

Η αστυνομία κατέσχεσε κοκαΐνη σε ένα σπίτι στο οποίο διέμενε ο κ. Ananere στο Sri Soonthorn, Thalang. Η ποσότητα της κοκαΐνης που κατασχέθηκε δεν έγινε σαφής από αρμόδιους αξιωματικούς. Ο κ. Ananere οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay για περαιτέρω νομικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών ζημιών για άλλα οχήματα που χτύπησε.

Μετά τις νόμιμες κατηγορίες του και όποια ώρα του επιδόθηκε, ο κ. Ανανέρε αναμένεται να μπει στη μαύρη λίστα και να απελαθεί. Δεν έκανε αμέσως ένσταση και αντιμετωπίζει σημαντική ποινή φυλάκισης για την κοκαΐνη και αντίσταση στη σύλληψη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.