Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Αποθήκη πυροτεχνημάτων στο Narathiwat Explodes και πολλά άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα, Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, έως Κυριακή 30 Ιουλίου 2023.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!
  1. Ένα 6χρονο κορίτσι από την Αίγυπτο πνίγηκε τραγικά σε καταρράκτη στο Mueang Phang Nga.

Μια 6χρονη Αιγύπτια τουρίστρια που ταξίδευε από το Πουκέτ με την οικογένειά της πέθανε αφού γλίστρησε σε έναν καταρράκτη στο Phang Nga ενώ τραβούσε τη φωτογραφία της από τη μητέρα της σε μια γέφυρα.

Αναπαύσου εν ειρήνη.

2. Ένας 59χρονος Γερμανός κηρύχθηκε νεκρός μετά από καταδύσεις στο Phang Nga. Το σώμα του μεταφέρθηκε πίσω σε νοσοκομείο στο Πουκέτ.

Οι φίλοι του φέρεται να είπαν στην αστυνομία που ερευνά ότι ο άνδρας κατέβηκε σε βάθος 20 μέτρων στη θάλασσα πριν ανέβει στη βάρκα και ξεκουραστεί, φαινομενικά εξαντλημένος αλλά όχι άρρωστος.

3. Αυτή την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, σηματοδοτεί τα 71α βασιλικά γενέθλια του βασιλιά Vajiralongkorn, ο οποίος είναι ο σημερινός μονάρχης της Ταϊλάνδης.

Το Pattaya News εκφράζει τις εγκάρδιες ευχές μας για διαρκή υγεία και ευημερία της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας τα επόμενα χρόνια.

4. Οι επιβάτες ενός πορθμείου από το Donsak στο νησί Samui υπέστησαν σοβαρό φόβο μετά από δυσλειτουργία του κινητήρα του σκάφους για περισσότερες από δύο ώρες.

Μετά από περισσότερες από δύο ώρες, ένα άλλο πλοίο από το Samui με κατεύθυνση το Donsak βοήθησε να τραβήξει το δυσλειτουργικό πλοίο με σχοινιά στο Samui.

5. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 118 άνθρωποι τραυματίστηκαν και περισσότερες από 200 οικογένειες έχουν υποφέρει, πολλές με τα σπίτια τους κατεστραμμένα, μετά την έκρηξη αποθήκης πυροτεχνημάτων στην περιοχή Su-Ngai Kolok αργά το απόγευμα του Σαββάτου (29 Ιουλίουth).

Οι νεκροί τη Δευτέρα (31 Ιουλίου) ανέρχονται σε 12 με 121 τραυματίες και 290 σπίτια κατεστραμμένα.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.