Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς καλεί για «Ταϊλανδική Σοφία» στα 71α γενέθλιά του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε μια ομιλία για τον εορτασμό των 71ων γενεθλίων του, η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς προέτρεψε όλους τους πολίτες να ασκούν σοφία και κρίση στις πράξεις τους, όχι μόνο για το προσωπικό τους όφελος αλλά και για το μεγαλύτερο καλό του έθνους και του λαού του.

Τόνισε ότι η εργασία για την εθνική ευημερία είναι υψίστης σημασίας και απαιτεί αποτελεσματική διακυβέρνηση και τη συλλογική υποστήριξη ολόκληρης της χώρας.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις θερμές ευχές γενεθλίων που μετέφεραν εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας, ανώτεροι αξιωματούχοι και αξιωματούχοι κατά τη διάρκεια ενός μεγαλειώδους ακροατηρίου, γνωστό ως «Maha Samakhom», που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Θρόνου Amarindra Vinijaya στο Μεγάλο Παλάτι.
Στο πλαίσιο των εορτασμών γενεθλίων, έχει επίσης προγραμματιστεί μια μεγαλειώδης δεξίωση, που ονομάζεται «Samosorn Sannibat», στο Κυβερνητικό Μέγαρο. Η Αυτού Μεγαλειότητα επέτρεψε ευγενικά στην κυβέρνηση να φιλοξενήσει αυτή την εκδήλωση, στην οποία θα παρευρεθούν η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn, η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana, κάτοχοι πολιτικών αξιωμάτων, ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι και ξένοι διπλωμάτες.
Η μεγάλη δεξίωση έχει προγραμματιστεί να περιλαμβάνει διάφορες πολιτιστικές παραστάσεις, όπως ένας ειδικός χορός με μάσκα «Khon» και ζωντανή ορχηστρική μουσική.

Η κυβέρνηση εξέφρασε την εκτίμησή της για τη συνεργασία που έλαβε τόσο από τον κρατικό όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένου του Τμήματος Καλών Τεχνών και της Μητροπολιτικής Διοίκησης της Μπανγκόκ, κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.