6χρονο Αιγύπτιο κορίτσι πνίγεται στον καταρράκτη Phang Nga

Phang Nga -

Ένα 6χρονο κορίτσι από την Αίγυπτο πνίγηκε τραγικά σε καταρράκτη στο Mueang Phang Nga.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Mueang Phang Nga κ. Pongsak Wetthayawong ενημερώθηκε για το θλιβερό περιστατικό την Τετάρτη (26 Ιουλίουth) από έναν αρχηγό χωριού στην υποπεριφέρεια Song Preak.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στον καταρράκτη Ton Song Preak και ανακάλυψαν ένα 6χρονο κορίτσι από την Αίγυπτο που σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε στον καταρράκτη κατά λάθος. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να βρεθεί το σώμα της κοπέλας που ήταν σφηνωμένο ανάμεσα σε μεγάλους βράχους. Η κοπέλα είχε ταξιδέψει με την οικογένειά της με τουριστική εταιρεία και ήταν τουρίστας.

Το όνομα της κοπέλας έχει αποκρύψει τα μέσα ενημέρωσης του TPN λόγω ηλικίας και από ευαισθησία για την οικογένεια του θύματος.

Νωρίτερα αυτό το έτος ένας Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από καταρράκτη στο Samui.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, 2022, ένας άλλος ξένος τουρίστας έπεσε από καταρράκτη Σαμούι και τραυματίστηκε.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.