Έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε αφού κόλλησε μερικώς σε μια αποχέτευση στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια έγκυος τραυματίστηκε αφού το πόδι της κόλλησε σε μια αποχέτευση νερού στην πόλη του Πουκέτ.

Η σελίδα του Newshawk Phuket στο Facebook έλαβε μια καταγγελία από έναν πεζό την Τρίτη (25 Ιουλίουth). Σύμφωνα με την καταγγελία, μια έγκυος Ταϊλανδή, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε, περπατούσε με τον μικρότερο αδερφό της στο μονοπάτι της οδού Patipat στο Talad Nuea, στην πόλη του Πουκέτ. Η έγκυος τραυμάτισε το δεξί της πόδι αφού κόλλησε σε μια σπασμένη αποχέτευση μπροστά από ένα διάσημο εστιατόριο με νουντλς.

Το προσωπικό στο μαγαζί με νουντλς είπε στις τοπικές ειδήσεις ότι είχαν συνηθίσει να βάλουν έναν κώνο κυκλοφορίας στη σπασμένη αποχέτευση νερού για να προειδοποιήσουν τους πεζούς πριν, αλλά η αστυνομία τους ζήτησε να τον αφαιρέσουν. Το προσωπικό του μαγαζιού με νουντλς είπε ότι πολλοί πεζοί έπεσαν σε αυτήν την τρύπα που ανήκει στην πόλη και όχι στο κατάστημα.

Η γυναίκα φέρεται να ζητά από τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν την ευθύνη για τα τραύματά της καθώς και να επιδιορθώσουν την αποχέτευση για να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς σε οποιονδήποτε άλλον.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει λάβει καμία επίσημη απάντηση από τις αρχές της πόλης του Πουκέτ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.