Μεθυσμένος Ρώσος που κατέστρεψε πολλά αυτοκίνητα σταμάτησε η αστυνομία του Πουκέτ χρησιμοποιώντας τέιζερ

Πουκέτ -

Ένας μεθυσμένος Ρώσος σταμάτησε από την αστυνομία του Πουκέτ με ένα taser (ηλεκτρικό όπλο) αφού διαπιστώθηκε ότι έκανε ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα στο Wichit.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από ντόπιους ότι υπήρχε ένας αλλοδαπός άνδρας που έκανε ζημιές σε αυτοκίνητα μπροστά από μια συγκυριαρχία κοντά σε ένα πολυκατάστημα στο Wichit το απόγευμα της Παρασκευής (21 Ιουλίουst).

Μια ομάδα περίπου 10 αστυνομικών με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Anurak Parinyasathirakun έφτασε γρήγορα στο σημείο τέσσερα λεπτά μετά την αρχική κλήση. Ο αλλοδαπός κρατούσε ανοιχτήρι μπουκαλιών και μη συνεργάσιμος, απειλούσε αστυνομικούς και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει σωστά λόγω γλωσσικών φραγμών και μέθης. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ένα τέιζερ και ένα ξύλινο κλομπ για να σταματήσουν τον αλλοδαπό, χτυπώντας τον στο έδαφος. Ο άγνωστος αλλοδαπός μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για σωματική και ψυχιατρική αξιολόγηση.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Wichit, συνταγματάρχης Chatree Choookaew είπε στο Phuket Express ότι ο ξένος άνδρας είναι ένας 26χρονος Ρώσος, αλλά δεν τον κατονόμασε. Τέσσερα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από τον Ρώσο και όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κατέθεσαν αστυνομικές αναφορές εναντίον του Ρώσου για το κόστος των ζημιών.

Ο λόγος για την σύγχυση της συμπεριφοράς του Ρώσου ήταν ακόμη άγνωστος, δήλωσε η αστυνομία, η οποία τον άφησε να ξεσηκωθεί πριν τον ανακρίνει με τη βοήθεια μεταφραστή και του παρουσιάσει ένα λογαριασμό για τις ζημιές του οχήματος.

Επίσης, δεν έγινε αμέσως γνωστό εάν ο άνδρας θα παραπεμφθεί στη Μετανάστευση της Ταϊλάνδης για πιθανή ενέργεια, όπως απέλαση ή/και εγγραφή στη μαύρη λίστα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.